Fri frakt på alla köp över 700 kr
Julspecial: 60 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Strömkabel 2m för Arctic Mate åtelkamera
Arctic Mate FHD-åtelkameran fungerar med AA-batterier, men batterilivslängden störs ofta av kallt väder, därför underlättar denna produkt användningen avsevärt.

4/5 Hyvä virtajohto, mutta liian lyhyt. Jatkoin itse johtoa viiteen metriin, ja nyt alkaa riittämään. Hyvin on kestänyt pakkaset ja liikuttelun.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Riistakameraan hyvä lisä, jos verkkovirta käytettävissä. Varsinkin valvontakamerakäytössä. Laadusta yms. en tiedä, mutta virtaa antaa ja säästää paristoja.
- Vaajasalmi, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja johto maksaa itsensä periaatteessa takaisin paristoihin verrattuna. Suosittelen jos kameraa pidetään lähellä pistorasiaa. Toimi myös talvella, kunnes johto kastui eikä sen jälkeen enään toiminut.
- Parola, Finland - ()
4/5 Riistakameran toimintaajan lisäämiseksi ostettu ja siihen erittäin tarpeellinen jos käyttää paikassa jossa verkkovirtaa saatavilla. tarpeeksi pitkä että voi helposti laittaa kameran vaihteleviin paikkoihin
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä virtalähde, mutta virtajohto saisi olla monta metriä pitempi, jotta riistakameran saisi sijoitettua ”kauemmaksi metsään”. Muuten ei ihmeempää, virtalähde kuin virtalähde.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Kumma että kameroiden dc-liityntä pitää aina laittaa semmoiseen paikaan, ettei sitä voi käyttää kamerajalustan kanssa. Verkkolaitetta en ole käyttänyt, akkukäytölle asensin paristokoteloon 12V/6V DC/DC-muuntimen.
- Oulu, Finland - ()

Strömkabel 2m för Arctic Mate åtelkamera

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 60 dagars öppet köp

Arctic Mate FHD-åtelkameran fungerar med AA-batterier, men batterilivslängden kan störas av kallt väder, därför kan denna produkt underlätta användningen .

Tack vare denna nätsladd behöver du inte använda batterier, utan du får ström i kameran direkt från elnätet.

Kabeln är 2 meter lång.


Specifikationer:

  • Passar: Arctic Mate FHD åtelkamera
  • Ingång: 100 / 240V AC 50 / 60Hz
  • Utgång: 6V 2000mA
  • Kabellängd: 2 meter
  • EU-plugg

Medföljer:

  • 1 x Strömkabel 2m för Arctic Mate åtelkamera

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: