Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Pengabälte
Smart lösning när du är på resande fot. Bältet bärs innanför tröjan och du kan lätt gömma undan dina slantar från shanghajare och skojare på gatorna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juha R.
    Juha R. (2017-05-25)
  • Produktfoto av Aki S.
    Aki S. (2015-08-16)

5/5 Tilasin kyseisen rahavyön neljän kuukauden maailmanympärimatkalle ja hyvin hoiti hommansa. Rakenne on ohut, kevyt ja kangas kestävän oloista. Hintaisekseen hyvä tuote. Voin suositella.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 ei ole vielä päässyt tosi käyttöön, kun ei ole tullut matkusteltua ja koti kylässä tuota ei tarvine. ihan oli kelvollisen tuntuinen ja näköinen tavara, eikä hinta hirvitä
- Kärsämäki, Finland - ()
3/5 Ulkomaanmatkoilla olen käyttänyt vyötä vaatteiden alla.Sinne sopii varakassa,passi ja matkaliput. Materiaali ei tunnu pahalta paljaallakaan iholla,hiostaa tosin kovissa ylkolämpötiloissa.Antaa turvaa ryöstäjien varalta.
- Akaa, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote pitää joko piilossa puseron alla tai päällä. Ei pääse asiattomat rahoihin käsiksi. Rahat pysyy turvallisesti tallessa. Passi ja muut tärkeät paperit pysyy tallessa.
- Keuruu, Finland - ()
4/5 näppärä raha vyö että saa ylimääräisen matka valutaan jemmaan suosittelen kaikille ei muuta kun reppu selkään ja mailmalle uusia seikailuja etsimään ;)
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Edullinen tuote. Huomaamaton paidan alla. Matkaa varten ostin. Keskellä oli kankaassa pieni tahra, mutta en sen takia viitsinyt palauttaa kun eihän se sieltä mihinkään näy. Vaikuttaa ihan kestävältä.
- Konnevesi, Finland - ()

Pengabälte

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Smart lösning när du är på resande fot. Bältet bärs innanför tröjan och du kan lätt gömma undan dina slantar från shanghajare och skojare på gatorna.

Reser du i ett oroligt land är detta verkligen en bra produkt!


Produkter du kanske är intresserade av: