Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Pengabälte
Smart lösning när du är på resande fot. Bältet bärs innanför tröjan och du kan lätt gömma undan dina slantar från shanghajare och skojare på gatorna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juha R.
    Juha R. (2017-05-25)
  • Produktfoto av Aki S.
    Aki S. (2015-08-16)

5/5 Se meni "lahjaksi" eräälle maailmanmatkaajalle. Ollut kyllä käytössä ja toimiva tuote. Hinta on kohdallaan ei siis liian kallis. Ei ollenkaa huono heräteostos aikoinaan...
- Koria, Finland - ()
5/5 Tilasin kyseisen rahavyön neljän kuukauden maailmanympärimatkalle ja hyvin hoiti hommansa. Rakenne on ohut, kevyt ja kangas kestävän oloista. Hintaisekseen hyvä tuote. Voin suositella.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 ei ole vielä päässyt tosi käyttöön, kun ei ole tullut matkusteltua ja koti kylässä tuota ei tarvine. ihan oli kelvollisen tuntuinen ja näköinen tavara, eikä hinta hirvitä
- Kärsämäki, Finland - ()
3/5 Ulkomaanmatkoilla olen käyttänyt vyötä vaatteiden alla.Sinne sopii varakassa,passi ja matkaliput. Materiaali ei tunnu pahalta paljaallakaan iholla,hiostaa tosin kovissa ylkolämpötiloissa.Antaa turvaa ryöstäjien varalta.
- Akaa, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote pitää joko piilossa puseron alla tai päällä. Ei pääse asiattomat rahoihin käsiksi. Rahat pysyy turvallisesti tallessa. Passi ja muut tärkeät paperit pysyy tallessa.
- Keuruu, Finland - ()
4/5 näppärä raha vyö että saa ylimääräisen matka valutaan jemmaan suosittelen kaikille ei muuta kun reppu selkään ja mailmalle uusia seikailuja etsimään ;)
- Helsinki, Finland - ()

Pengabälte

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Smart lösning när du är på resande fot. Bältet bärs innanför tröjan och du kan lätt gömma undan dina slantar från shanghajare och skojare på gatorna.

Reser du i ett oroligt land är detta verkligen en bra produkt!


Produkter du kanske är intresserade av: