Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Liten elektrisk masserare
Massera in en liten enhet som du bli av smärtsamma axlar. Du kan använda enheten via USB-kabel. Enheten arbetar också med tre AAA-batterier. Massor av färger att välja mellan!

Våra kunders produktvideor

4/5 Ihan hyvä näin halvaksi tuotteeksi. Jonkun verran ollut käytössä ja hyvin toiminut. Voin suositella tuotetta. Patteritkin kestävät yllättävän pitkään käytössä.
- Ii, Finland - ()
4/5 Hauska vempain, helppo käyttää ja vaikkei nyt mitenkään lujaa hierokaaan, kyllä tärinä avaa kuitenkin pintaverenkiertoa. Yllättäen sain lievitettyä sillä päänsärkyä hieromalla leukarajaa ja ohimoita.
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Hinta-laatu suhdeltaan erittäin hyvä hierontalaite, toimii niin paristoilla (3 kpl AAA) tai ulkoisella syötöllä (mukana USB-adapteri, vaikka PowerBankin kanssa). Vähän sanomista ehkä paristokannen suhteen, ei ole helppo irrottaa / asettaa paikalleen, muuten OK. Ei ole mitään kytkimiä, painamalla kevyesti alkaa hieromaan.
- Paimio, Finland - ()
4/5 hankala hieroa omia hartioita, koska laitetta pitää painaa ihoa vasten aika lujaa että laite alkaa "hieroa" ja vaikea samalla liikuttaa sivuttain.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tällä saa kipeät reidet auki kovan kuntoilusuorituksen jälkeen ja myöskin hierottua hyvin jalkapohjia pitkän kävelyreissun päätteeksi. Voi käyttää itselleen niskoihin mutta paremmin tietty jos kaveri auttaa!
- Ylöjärvi, Finland - ()
3/5 todella hempulan oloinen, mutta hintaansa nähden yllättävän jämysti toimii. johdon pituus saisi olla enemmän mutta toimii. paristoilla ei ihan niin hyvin ja reippaasti tärrää kuin johdolla.
- Vuokatti, Finland - ()

Liten elektrisk masserare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

Massera dina ömmande axlar med denna lilla elektriska masserare. Du kan använda enheten via USB-kabel eller med tre AAA-batterier. Massor av färger att välja mellan!

 

Tekniska specifikationer:

  • Fungerar med 3x 1,5 V AAA-batterier eller USB-kabel
  • 8 färgalternativ
  • Mått: 90 x 90 x 90mm
  • Vikt: 90g

 

Medföljer:

  • 1x Massage enhet
  • 1 x USB-kabel

Garanti:

1 månader

79 kr + moms (läs mer)
Norm. 89
Välj färg
Antal
Valfri tilläggsutrustning:

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: 2 st
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: