Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
2st rakblad, Gillette Mach 3

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joonas N.
    Joonas N. (2014-02-24)

5/5 Huippu terät, leikkaa kunnolla. Hinta kohallaan, eli halpoja ja toimivia. Ei uskois olevan halpaa ja hyvää, mutta nämä on. Tilaan takuu varmasti lisää. Ja paketissa oli neljä terää, vaikka 2 terää myytiin.
- Ylitornio, Finland - ()
5/5 Ajaa asiansa siinä missä huomattavasti kalliimpi originaali tuote. Käytössä en ole huomannut eroa kalliimpaan tuotteeseen. Toimituskin suhteellisen nopea ja vaivaton.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Niin siis näitähän taisi olla 4 peräti kuitenkin, vaikka 2 lukee. Siitä ainakin jo plussaa kun tulee enemmän mitä luvataan. :D

Todellakin hyvin kyllä ajaa parran. Eipä ole ennen ollutkaan noin hyvää terää, mutta tosiaan, tuossa onkin 3 terää siinä yhdessä "terässä". Eli tehokas kyllä.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Toimii kuten alkuperäiset. Mukavaa että tälläinenkin tuote löytyi, koska voi tilata suoraan postiin. Toivottavasti pysyvät jatkossakin valikoimassa, kun taas tarvitsee lisää.
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Perinteinen gillette mach 3 on parempi kuin pussillinen uusia. Toimii parranajossa hyvin ja tarkasti kun vaan tekee esityöt (kastelee naaman, antaa vaahdon vaikuttaa). Ajan yhdellä terällä pari kuukautta. En haikaile muita merkkejä, ainoa miinus on tietysti hinta mikä on näissä pakkovempeleissä aina liian kova.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 On hienoa, että laatutuotteita voi saada näinkin halvalla! Sain juuri samanlaisia Mach 3 teriä, kuin suomalaisestakin kaupasta, mutta edullisemmin!
- Turku, Finland - ()

2st rakblad, Gillette Mach 3

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Två utbytbara rakblad för Gilette Mach 3. Detta multiblad erbjuder komfort som ingen annan.

 

Innehåll:

  • 2 rakblad

Produkter du kanske är intresserade av: