Tvättboll
Tack vare bollen fördelas tvättmedlet jämt i maksinen och din tvätt blir renare.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juho K.
    Juho K. (2014-10-22)
  • Produktfoto av Juho K.
    Juho K. (2014-10-22)

5/5 helppo käyttöin apuväline pyykin pesuun olen vähentänyt huomattavasti pesuaineen käyttöä ja puhdasta tulee.
- Istunmäki, Finland - ()
3/5 Teki aikansa pyykistä parempaa ja pehmeämpää. Sen jälkeen teho tuntui laskevan ja teki pyykistä jopa huonompaa. Ohjeiden ollessa kiinaksi, ei mitään tietoa miten pesuaineen kanssa pitäisi toimia. Joten käytin vähän puolet vähemmän pesuainetta ja tuota palloa :) Pari kuukautta ja pallo hajosi pesukoneeseen. Joko liimaus ei kestä 60 lämpötilaa, tai sitten ei vain kestä liian kovia linkouksia. Vai eikö pesuainetta saa käyttää ollenkaan, kuka sen tietää kun ei osaa kiinaakaan :)
- Riihimäki, Finland - ()
1/5 Täysin ala arvoista roskaa!! Muutaman pesun kesti ja sitten pallo hajosi saumasta ja "herneet" pitkin pesurumpua, siivo oli melkoinen! Älkää ihmiset sortuko tällaisiin, meille riitti yksi kokemus, toivottavasti E-ville korvaisi tämän!
- Kerimäki, Finland - ()
käytin palloa monta kuukautta ensin tykkäsin sit tuntu ettei se pese kunnolla. aloin käyttää tavallista pesuainetta. mutta silloin tämä tuote oli paljon kalliimpi. voi sitä välillä käyttää jos pesee vähän vaan likaista vaatetta.
- Helsinki, Finland - ()

Tvättboll

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Med en tvättboll kan du spara upp till 80% i tvättmedel. Gjord med egologiskt keramik teknologi. Släng ner den med tvätten, Tack vare bollen fördelas tvättmedlet jämt i maksinen och din tvätt blir renare. 


Specifikationer:

  • Mått: 10.5x10.5x9.5CM