Xiaomi MiKey -programmerbar knapp till smartphones
Xiaomi MiKey är en innovativ programmerbar knapp med 3,5mm plugg som placeras i hörlursuttaget på din smartphone.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2016-09-30)
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2016-09-30)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-08-27)
 • Produktfoto av Mikko W.
  Mikko W. (2015-08-27)

5/5 Älynappi on todella nopea ja helppo tapa esim käynnistää erilaisia sovelluksia tai käynnistää vaikkapa taskulamppu puhelimesta muutaman napin painalluksella. Xiaomin oma miclick sovellus ei toiminut minulla, joten löysin sovelluksen nimeltä mSwitch on ainakin mielestäni helppokäyttöinen. Tuote on vain aika pieni joten saattaa hävitä helposti.
- Monninkylä, Finland - ()
5/5 Kätevä älynappi jonka avulla yhdellä (tai useammalla) klikkauksella voi ottaa esimerkiksi kuvan ilman kamerasovelluksen tai edes näytön avaamista. Muita hyödyllisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi taskulamppu ja ääninauhuri. Napin voi myös ohjelmoida soittamaan ennalta valittuun numeroon, varsin hyödyllinen toiminto jos soitat usein samaan numeroon (kannattaa kuitenkin ohjelmoida soittotoiminto vaatimaan useamman klikkauksen virhesoittojen välttämiseksi)

Pieni ja yksinkertainen, vastaavia löytyy muutamilta muiltakin valmistajilta, mutta henk. Koht. arvosteluita seuranneena pidän xiaomin versiota parhaimpana, enkä ole joutunut pettymään. Ebaysta samaa tuotetta kuten aina löytäisi noin 20%:lla e-villen hinnasta, mutta luotettavuus on niin ja näin.
- Kotka, Finland - ()
2/5 Mycket bra å smidig produkt bara stoppa in och använda dock funkar appen inte så bra jag är ej mobil kunnig men mobilen vägrar att installera appen pga att den inte kommer från Google play

Annars funkar knappen jätte bra!
- Värnamo, Sweden - ()
3/5 Ei ihan vastannut odotuksia. Ei meinaa tunnistaa oikeaa määrää painalluksia. Tai ehkä vika on käyttäjässä. Tai ehkä uudessa puhelimessa. No joka tapauksessa on jäänyt melko vähälle käytölle.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Tilasin tämän "Android-puhelimen lisänapin" saadakseni Nexus 5:een Windows Phonen kaltaisen kameranapin, eli pitkällä painalluksella kamera päälle ja nappi toimisi myös suljinpainikkeena.

Yhden päivän kokeilujen perusteella komponentti on toimiva, mutta ohjelmisto asettaa omat rajoituksensa. En löytänyt Google Playsta Xiaomin omaa sovellusta, ainoastaan tämän KeyCut -sovelluksen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lennox.keycut

Kameran avaaminen ei tuolla taida onnistua puhelimen ollessa lukittuna. Samoin laukaisuun en ole vielä löytänyt oikeaa toimintoa.

Periaate on kuitenkin hyvä, ja toivon löytäväni tuolle toimivat asetukset.
- Lohja, Finland - ()
4/5 idea kiva, valmistajan ohjelma ei asennu ja play kaupasta löytyi versio jossa saa miljoona mainosta. (eli muuten ok mutta asiallinen ohjelma uupuu) galaxy s4 mini
- Hamina, Finland - ()

Xiaomi MiKey -programmerbar knapp till smartphones

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Xiaomi MiKey är en innovativ knapp med 3,5mm plugg som placeras i hörlursuttaget på din smartphone. Knappen är programmerbar och med hjälp av en app kan du ställa in multipla funktioner för knappen.

Exempelvis kan du med ett enkelt knapptryck starta kameran i telefonen, medans ett dubbelklick på knappen startar ficklampan. Väldigt fiffigt och behändigt. Samtidigt fungerar knappen som en plugg för uttaget vilket gör att damm och smuts inte tränger in i luren.

Det finns flera appar som fungerar med MiKey, och från Play Store hittar du exempelvis KeyCut, medans MIUI-användare gärna använder sig av Xiaomis egen app för MiKey.


Specifikationer:

 • Fungerar med Android samt MIUI
 • Osorterade färger på skyddshöljet

Medföljer:

 • 1 x Xiaomi MiKey

Garanti:

3 månader