Xiaomi NFC-klistermärken
Dessa NFC-klistermärken kan du programmera, så att när du håller telefonen i närheten av dessa så aktiveras funktionen i telefonen som klistermärket är programmerat till.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Maximate
  Maximate (2015-06-24)
 • Produktfoto av Maximate
  Maximate (2015-06-24)

5/5 en ole itse ehtinyt näitä käyttämään, mutta olen kyllä toimivuuden testannut ja toimii kyllä aivan kuten pitääkin en vain jaksanut säätää ylimääräisillä ohjelmilla kun sain samat toiminnot toimimaan mm. taskerilla, mutta pidän kyllä tallessa jos keksisin joskus jotain oikeasti hyödyllistä käyttöä.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Ihan kiva idea. Saat puhelimen jossa NFC-ominaisuus tekemään erinäisiä toimintoja kun puhelin lasketaan tai käytetään tarran päällä. Itse en vielä ole keksinyt kummempia kuin äänenvoimakkuuden ja wifin päälle kytkemisen kun tulen töistä kotiin ja laitan puhelimen pöydälle niin puhelin menee värinälle ja laittaa wifin päälle. Oma puhelin (Samsung S3) tunnistaa jokaisen tarran eri tarraksi.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Toimii odotetunlaisesti, mutta paketissa oli luvatun neljän tarran sijaan vain yksi tarra. Jos paketissa olisi ollut luvatut neljä tarraa, olisi hintaa tarra kohden ollut edullinen, mutta nyt tuli kappalehintaan reilu korotus.
- Pyöli, Finland - ()
4/5 Toimii niin kuin pitääkin.
- Arkkukari, Finland - ()
5/5 Tarrat ovat todella laadukkaita ja toimivat kaikki moitteetta. Niiden ohjelmointi oli helppoa ja samoin käyttö. Riittää tosiaan että puhelimalla vain koskettaa tarraa.
- Pukkila, Finland - ()
4/5 Kokeilin olsiko tästä tarpeellisuutta minulle. Ei ollut, mutta se ei silti tee lätyskää muille tarpeettomaksi. Hyvin toimiva juttu, mutta tosiaan pitää sille paikka keksiä. Hinta ei ole päätähuomaava, mutta toimitusaika on. Jos on kiire, kannattaa hakea konttorikoneliikkeestä.
- Pori, Finland - ()

Xiaomi NFC-klistermärken

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Dessa NFC-klistermärken kan du programmera, så att när du håller telefonen i närheten av dessa så aktiveras funktionen i telefonen som klistermärket är programmerat till. Exempelvis kan du ha ett klistermärke i sovrummet, programmerat till att ställa in väckarklockan på väckning kl. 07.00 på morgonen. Det enda du behöver göra för att aktivera väckarklockan är således att hålla upp telefonen nära klistermärket. En annan smart plats för ett klistermärke kan vara i bilen, programmerat att starta bluetooth och din handsfree. Med andra ord behöver du aldrig mera leta upp dessa inställningar i luren som du använder dagligen, endast exponering i närheten av klistermärket räcker för att starta valda funktioner!

NFC, eller Near Field Communication, är en teknik för att i likhet med bluetooth kommunicera med andra enheter. NFC fungerar dock endast på max 10 cm avstånd och är således en betydligt säkrare metod att använda för exempelvis betalningar eller annan känslig information. NFC-tekniken kan tillämpas på massor av olika sätt, och dessa klistermärken är alltså ett alternativ att utnyttja denna smarta teknik.

På Google Play och Microsoft app butiker hittar du ett antal lättanvända applikationer för programmering av NFC klistermärken.

NFC klistermärkena är kompatibla med alla NFC-kompatibla telefoner, till exempel: Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, Xiaomi MI3, Nokia Lumia 920 och Nokia Lumia 820. Fungerar dock inte med Apple iPhone mobiltelefoner.

Om du äger en Android-telefon, kan du exempelvis kolla NFC kompatibilitet i din systemkonfiguration, eller på tillverkarens webbplats.


Specifikationer:

 • Mått: 44mm x 44mm
 • Modell: Ntag203
 • Minne: 144 bytes
 • Färg: Transparent

Medföljer:

 • 4 x NFC-klistermärken

Garanti:

3 månader