The snake -telefonställning
The snake -telefonställning

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Salone02
    Salone02 (2018-01-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tuotetta on tullut käytettyä esim videoita katsellessa kun puhelimen saa kiinni sängyn reunaan. Hinta on oikein sopiva mitä nyt vaijeri on hieman jäykkä.
- Nokia, Finland - ()
5/5 Erittäin jämäkän tuntuinen kapistus. Ostin puhelinpidikkeeksi autoon johon ei oikein muuta helposti kiinnitettävää pidikettä löytänyt kun en imukuppia enää huoli. Lyhyempikin varsi olisi soveltunut omaan käyttötarkoitukseen mutta sitä osasin odottaakin. Vaatii kaksi kättä puhelimen kiinnitykseen ja sivistyneeseen irroitukseen.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Käytän Snake puhelintelinettä kuvatessani videota kännykällä ja katsellessa elokuvia. Tuki on hieman epävakaa pituudestaan johtuen, mutta soveltuu kuitenkin hyvin omiin tarpeisiini.
- Panelia, Finland - ()
4/5 Hankin puhelintelineen videoiden kuvausta varten. Varsi on tukeva ja sopivan jäykkä. En ole ehtinyt käyttää tuotetta sen enempää kuin että kokeilin sen sopivan hankkimaani tarkoitukseen.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Ostin telineen vanhaan pakettiautooni 5,5" älypuhelinta varten ja laite vastaa odotuksiani 100%.

Todella jämäkkää tekoa ja helppo muotoilla haluttuun asentoon. Isokin puhelin pysyy hyvin pidikkeessä ja tartuntaklipsikin pitää hyvin.

Hinta - laatu suhde erinomainen.

Suosittelen!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Varsi on sopivan jäykkä. Pidike tarttuu parhaiten noin 30mm paksuun levyyn, esim. pöydänkanteen. Oli tarkoitus viritelllä tämä autoon, mutta se edellyttää jotain toisenlaista kiinnitysmekanismia.
- Vesilahti, Finland - ()

The snake -telefonställning

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Telefonställning med 95cm lång hals och krokodilklämma i andra änden.


Specifikationer:

  • Längd: 95cm
  • Maxbredd på telefon: 9cm