Långhalsad mobilhållare med krokodilklämma
Flexibel mobiltelefonhållare som gör din vardag enklare. Klämman kan enkelt sättas fast exempelvis på nattduksbordet. I bilen är den också väldigt smart eftersom du kan bespara dig från böter eller från att krocka.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-05-16)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-05-16)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-11-18)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-11-18)

4/5 Jämäkän tuntuinen, kätevä käyttää, varsi tosi jäykkä, mutta pysyy hyvin asennossa. Sängynlaitaan kiinni ja sarjahöttöjä katselemaan, jos tulee nukahdettua ei tarvitse etsiä puhelinta patjan välistä.
- Vääksy, Finland - ()
5/5 Todella tukeva ja hyvä. Vahva klipsi, joka aukeaa tarpeeksi isoksi eripaksuisiin kiinnityskohtiin. Hinta-laatu-suhde on hyvä! Pidike on kätevä esim. autossa kun katsoo kännykästä videota/ohjelmaa eikä jaksa pitää puhelinta kädessä montaa tuntia.. Myös kokkaillessa pidike on pöydänreunassa näyttämässä reseptiä. Huippu juttu videoiden tekemiseen (kun kuvaa itseä). Saa nostettua naaman tasolle eikä kuva tule alhaalta (jos puhelin pöydällä). Suosittelen!
- Espoo, Finland - ()
2/5 Odotin telinettä, jota olisi helppo käyttää mutta se olikin todella hankala ja tarvitsee voimaa. Jos teline on ainoastaan tarkoitettu yhteen asentoon ja pysyvään paikkaan niin se varmaan sopii siihen erinomaisesti mutta jos sitä haluaa siirrellä ja vaihtaa asentoja niin helpommalla pääsee kun käyttää jeesusteippiä :-p
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Sopii joka paikkaan. Pysyvyyttä ohuessa kappaleessa voi parantaa laittamalla väliin jotakin. Sopii myös kaikenkokoisille puhelimille ja kaikenlaisiin tilanteisiin: kuvaamiseen, navigointiin, selfien ottoon...
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvän oloinen kapistus. Leuvat pitävät luotettavasti tuntuisesti telineen paikoillaan. Musta oli itsellä hyvännäköinen, eikä mitenkään halpiksen oloinen.

Myös kännykän puoleiset leuvat on hyvin muotoiltu ja puristus tuntuu juuri sopivalta puhelimelle. Eritätin vahva ja jämerä vaijeri, kahden käden saa sen väännellä muotoonsa. Suosittelen ostamaan kaksi näitä, jotta saa muotoiltua molemmat omiin tarkoituksiin :)

Ainoaksi huonoksi puoleksi jää pitkän vaijerin heiluminen. Kännykkä jää pienehkösti heilumaan joksikin aikaa, mikä voi esim nauhoituksen alussa olla häiritsevää.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Inttiin aivan ehdoton kapistus. Toimii monella eri kännykällä ja jaksaa myös pitää puhelimen ylhäällä vaikka olisin laturissa/kuulokkeet kiinni.
- Kauvatsa, Finland - ()

Långhalsad mobilhållare med krokodilklämma

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Flexibel mobiltelefonhållare med öppning på max 97mm. Klämman kan enkelt sättas fast exempelvis på nattduksbordet eller i bilen. Perfekt när du exempelvis vill kolla film från luren när du ligger i sängen.

 


Medföljer:

 • 1 x Telefonställning

 

Garanti:

3 månader