Laddningsdocka för Samsung Galaxy Note 10.1
Speciellt utformad för Samsung Galaxy Note, ger laddningsdockan en högklassig design som håller din mobila enhet stadigt i upprätt läge när den laddas. Detta gör att du kan kontrollera din telefon bekvämt även under laddning.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jukka O.
    Jukka O. (2016-02-01)
  • Produktfoto av Pertti R.
    Pertti R. (2015-06-04)

Våra kunders produktvideor

4/5 This product is used at home. It does what was expected. I am thankful to e-ville.com. The waiting period was very long. But, once the product made it to the door, I forgot the excruciating waiting time.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Meidän SamsungCalaxy on vanhemman mallinen ja se jää telineessä aivan pystyasentoon, eli sitä ei pysty käyttämään kun ei näe mitä, pitäisi nosta jonnekin hyllylle että näkisi näytön.

Kuvassa olevassa mallissa se toimi kun on pystyasennossa, poikittain niin kun meillä ei toimi.

Muuten kaikin puolin hyvä ratkaisu, samalla teline ja latauspiste.
- Hirvensalmi, Finland - ()
5/5 Ihan näppärä laite minulle,olen vasta kotona kokeillu en muualla siksi lyhyt arvostelu,hinta ei ollut kallis tukeva laite,muuten en vielä osaa arvostella
- Tampere, Finland - ()
4/5 Telakka oli hyvin pakattu ja vaikka se on kevyt ja muovisen oloinen niin ajaa hienosti asiansa.

Tabletti pysyy hienosti telakassa paikoillaan ja lataukset sekä tiedostonsiirrot onnistuvat hienosti.

Todellakin hintansa arvoinen laite :)
- Tampere, Finland - ()
4/5 Etsiskelin Notelle latausjohtoa, vaan täältä löytyi kokonainen telakka. Erinomainen hinta-laatusuhde ja varsinkin BT-näppiksen kanssa käytettävyys parani kummasti. Ainoa miinus on se, ettei telakointi onnistu, jos flip-cover on paikoillaan. Toisaalta sitä ei nyt kotioloissa enää tarvitse, kun telakka toimii myös säilytystelineenä.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote, toimii mainiosti. Voin suositella ehdottomasti. Miinuksena muovinen telakkaosa, mutta ei haittaa käyttöä. Kevyt ja helppo siirrellä. Hinta on sopiva.
- Nastola, Finland - ()

Laddningsdocka för Samsung Galaxy Note 10.1

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Speciellt utformad för Samsung Galaxy Note, ger laddningsdockan en högklassig design som håller din mobila enhet stadigt i upprätt läge när den laddas. Detta gör att du kan kontrollera din telefon bekvämt även under laddning. Dessutom kan den användas för att överföra data till datorn.

 


Specifikationer:

  • Vikt:0.3kg

 

Medföljer:

  • 1 x Docka
  • 1 x Kabel

 

Garanti:

3 månader