iPad Air 2 displayskydd av härdat glas
iPad Air 2 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jukka V.
    Jukka V. (2017-07-06)

4/5 Hyvin istuva lasisuoja Airille. Helppo laittaa paikoilleen ja paras asennukseni näiden kanssa. Ei jäänyt pölyä ja tahroja alle eikä tietenkään mitään ilmakuplia koska lasinen.

Kannattaa kiinnittää huomiota näytön puhdistukseen ennen asennusta.
- Laihia, Finland - ()
5/5 Lapsenlapseni oli pudottanut Padini lattialle, jolloin tyttäreni luuli näytön menneen rikki. Onneksi olin asentanut karkaistun suojalasin näytön päälle. Tärskyssä oli vain suojalasi mennyt halki. Tilasin samantien uuden lasin, joka tulikin postissa alle kahdessa viikossa. Suosittelen lämpimästi karkaistun suojalasin käyttöä Padissä.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Lasisuoja osui hyvin paikalleen, mutta asennus ei ollut ihan helppo, nimittäin se ei imenyt itseään kiinni kuten asennusohjeessa kerrotiin vaan ilmakuplia jäi ja ne piti yrittää pois, osa jäi siitä huolimatta.
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Varmasti hyvä tuote, mutta jostain syystä ei ikinä tullut perille, ilmeisesti jäi jonnekin Kiinan ja Suomen välille postin mukana. E-Villen tiimi hoiti kuitenkin asian loistavasti, joten sikäli ei moitittavaa.

Karkaistu lasisuojus iPadille on kuitenkin ehdoton hankinta, joten tässä hyvä tuote siihen...
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Lasisuoja itsessään on vaikuttanut ihan laadukkaalta. Mukana tulleet puhdistusvälineet ei ihan vakuuttaneet, mikrokuituliina oli pikkuruinen, niin kuin puhdistuaineliinakin ja vaikka teipin teho riitti hoitamaan homman, olisi se voinut olla parempikin. (iPhoneen ostin merkkilasisuojan, joten vertaan tätä tuotetta siihen.)

Ei varsinaisesti ole kai tuotteen vika, mutta muovipakkaus, jossa tuote tuli, oli säröillä ja itse lasissa oli suojusmuovi hieman irronnut yhdestä reunasta. Käytännössä siinä reunassa oli sitten hieman roskaa ja vaikka koitin sitä puhdistaa, jotain jäi vielä lasiin joten se ei kiinnittynyt täydellisesti. Toisaalta kiinnittymiseen vaikutti lisäksi se, että laitoin lasin hiukan liian kiinni yhteen reunaan eli ilman roskiakin se olisi jäänyt vähän irti reunasta. Ei tosin haittaa käytettävyyttä.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Laadukkaan olonen tuote, vastasi täysin odotuksiani. Helppo asennus, oikein passeli. Toimituksen kanssa hieman kesti, muuten ei valitettavaa!
- Tampere, Finland - ()

iPad Air 2 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Glöm repiga skyddsfilmer, dessa av härdat glas ger otroligt mycket bättre skydd!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt, och tillsammans med vilket annat fodral som helst!

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

Material: Glas
Härdat till (skala): 9H
Passar till: iPad Air 2