iPad Air Flip-cover
Detta flip-cover är utformat för iPad Air tablet, så skyddet har öppningar för alla knappar och kameran.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Johanna L.
  Johanna L. (2017-11-05)
 • Produktfoto av Johanna L.
  Johanna L. (2017-11-05)
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-07-06)
 • Produktfoto av Jukka V.
  Jukka V. (2017-07-06)
 • Produktfoto av Lassi H.
  Lassi H. (2015-02-02)
 • Produktfoto av Lassi H.
  Lassi H. (2015-02-02)

4/5 Suojakotelo on siisti ja muuten toimiva, paitsi kameraa varten oleva kolo peittää osan kameran linssistä... Kotelo on ollut käytössä enimmäkseen kotona ja kevyenä vaihtoehtona näppäimistösuojakotelolle. Kotelo pysyy hyvin auki lukuasennossa, mutta magneettiläppä jää roikkumaan ruudun eteen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tukeva rakenne ja hyvin toimiva ratkaisu. Istuu tukevasti iPadiin. Kätevä läppä kannen sulkemiseen. Toimitusaika oli pitkähkö, mutta tuli perille kirjeenä, joten postissa juokseminen säästyi.
- Äänekoski, Finland - ()
3/5 ihan ok hintaansa nähden. ongelmana ipad air 2 kanssa se että kameralle tehty reikä on väärässä kohti ja peittää näkyvyyttä. ei siis pysty käyttämään...
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Suojakotelo riittävän jämäkkä ja hyvää laatua. Ei ohuin mahdollinen mutta toisaalta sitten suojaa hyvin.

Hinta/laatu on hyvää tasoa.

Sopi hyvin mittojen puolesta.
- Laihia, Finland - ()
5/5 Todella hyvä ja laadukas tuote! Ollut jo kauan käytössä, ja edelleen näyttää siistiltä. Hinta-laatusuhde kohdallaan, ja hinta on nyt vielä alempi kuin mitä itse maksoin! Suosittelen!
- Paimio, Finland - ()
3/5 Kevyt kotelo, hintaansa verrattuna ok, mutta harmi ettei aiemmin tilaamaamme malli ollutkaan sitten sopiva iPad Air 2:selle. Pystytuki on hyvä.
- Mäntsälä, Finland - ()

iPad Air Flip-cover

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Detta flip-cover är utformat för iPad Air tablet, så skyddet har öppningar för alla knappar och kameran. Skyddet är tillverkat av högkvalitativt material som skyddar din surfplatta väl, och du kan dessutom vika skyddet i en bekväm vinkel när du vill titta på filmer eller videor. Det skyddande höljet har plats för två kreditkort.
iPad Air flip-cover erbjuder det bästa skyddet genom att förhindra repor som lätt uppstår på displayen eller bakstycket. Magnetfäste gör att locket inte öppnas av misstag.

 


Medföljer:

 • 1 x iPad Air Flip-cover