iPhone5 SIM-klippare
En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter.

4/5 Kätevä pieni leikkuri. Hinta/laatusuhde kohillaan. Hyvin onnistui leikkaaminen ja sisitiä jälkeä teki. Kaksi simiä leikattiin heti tuotteen saavuttua. Huonopuoli, että ei muita ohjeita, kuin mitä kuva tuotepaketissa, sekä pitkä toimitusaika.
- Kitee, Finland - ()
4/5 Tällä leikkurilla olen leikannut sim-kortteja. Hyvin on tämä leikkuri toiminut, eikä ole hinnalla pilattu. Tilasin varalta uuden sim-kortin ennen ensimmäisen kortin leikkaamista.
- Kitee, Finland - ()
3/5 Aika yksinkertainen leikkuri, mutta hintakin on tosi edullinen. leikkasin yhden kortin laikkasi ihan hyvin, mutta ei ole kovin tukevan tuntuinen leikkuri tämä.
- Numminen, Finland - ()
2/5 Yhden ison kortin leikannut mutta pientä yritin pienentää oli haastavaa, vähän rimpula ja muotit mitkä mukana heikkoja. Ei ohjeita minkäänlaisia mutta näillä mennään. Varaukseela suosittelen taitaa helpommalla päästä jos menee liikkeeseen hakemaan uuden SIM kortin........
- Lahti, Finland - ()
3/5 Toimi. Kannattaa harjoitella vanhoilla sim llä jotta oppii oikean tekniikan. Korttia pitää tukea sopivasti jotta se leikkaantuu hyvin. Sain tehtyä toimivan sim in joka sopi myös puhelimeen. Ei maailman kaunein lopputulos mutta toimii.
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Näppärä leikata sim oikeaan kokoon. Edullinen ja hyvä. Suosittelen jos on tarvetta leikata korttia.

Jämäkkä ja Hyvänlaatunen . Hinta laatusuhde hyvä.
- Ilomantsi, Finland - ()

iPhone5 SIM-klippare

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
 

En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter. Mycket prisvärd och bra produkt. 


Garanti:

1 månader