Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
 iPhone5 SIM-klippare
En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter.

5/5 Ostin että voisin leikata äidin vanhan simmin uutta älyluuria varten, hinta ei päätä paina ja toimi kuten pitikin, hyvin ajoi asiansa. Aluksi kyllä epäilytti koska A en ollut aiemmin kokeillut enkä tiennyt toimiiko sim enää leikkuun jälkeen toivotusti ja B terä pikkaisen oli löysästi kiinni, mutta moitteetta on leikattu sim toiminut näiden 3kk jälkeen
- Espoo, Finland - ()
4/5 Kätevä pieni leikkuri. Hinta/laatusuhde kohillaan. Hyvin onnistui leikkaaminen ja sisitiä jälkeä teki. Kaksi simiä leikattiin heti tuotteen saavuttua. Huonopuoli, että ei muita ohjeita, kuin mitä kuva tuotepaketissa, sekä pitkä toimitusaika.
- Kitee, Finland - ()
3/5 Aika yksinkertainen leikkuri, mutta hintakin on tosi edullinen. leikkasin yhden kortin laikkasi ihan hyvin, mutta ei ole kovin tukevan tuntuinen leikkuri tämä.
- Numminen, Finland - ()
4/5 Tällä leikkurilla olen leikannut sim-kortteja. Hyvin on tämä leikkuri toiminut, eikä ole hinnalla pilattu. Tilasin varalta uuden sim-kortin ennen ensimmäisen kortin leikkaamista.
- Kitee, Finland - ()
2/5 Yhden ison kortin leikannut mutta pientä yritin pienentää oli haastavaa, vähän rimpula ja muotit mitkä mukana heikkoja. Ei ohjeita minkäänlaisia mutta näillä mennään. Varaukseela suosittelen taitaa helpommalla päästä jos menee liikkeeseen hakemaan uuden SIM kortin........
- Lahti, Finland - ()
3/5 Toimi. Kannattaa harjoitella vanhoilla sim llä jotta oppii oikean tekniikan. Korttia pitää tukea sopivasti jotta se leikkaantuu hyvin. Sain tehtyä toimivan sim in joka sopi myös puhelimeen. Ei maailman kaunein lopputulos mutta toimii.
- Nurmijärvi, Finland - ()

iPhone5 SIM-klippare

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp
 

En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter. Mycket prisvärd och bra produkt. 


Garanti:

1 månader

49 SEK + moms (läs mer)
Norm. 69
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: 4 st
Tid tills ordern behandlas 10 h 43 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: