iPad 2 displayskydd av härdat glas
iPad 2 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Skidify
    Skidify (2017-10-23)

5/5 Panssarilasi ipadilleni, asennutin sen liikkeessä veloituksetta, koska itse en uskalla/viitsi sooloilla näiden kanssa. Ohut on :) en tiputtele että olisin oikeasti tarvinnut panssarilasin suojaksi, kunhan halusin ja eikä voi koskaan tietää, tippuuko.

Mitä nyt panssarilasin käytöstä ollaan mieltä yleensä, ei voi muuta sanoa kuin että lasi on kuten kuvailtiinkin, ja tuli oikean kokoinen sellanen :D uskoisin että suojaa itse ipadilta ne kolhut, pysyy hyvin ipadissa jne.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuote toimi hyvin, tippuessa suoraan näyttö kivilattiaa päin, säröityi vain suoja, ei laitteen näyttö. Pelasti siis laitteen oman näytön. Kiinnitys oli helppoa ja kiinnittyi hyvin. Hyvä ostos, tilaan uuden vastaavan.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Lasi tuli ehjänä perille ja vastasi täysin odotuksiani. Asentamisessa kohdistaminen vaati suurta tarkkuutta ja oli vaativampaa kuin vastaavan lasin asentaminen puhelimeen. Syynä koko. Lopputulos oli kuitenkin hyvä samoinkuin tuntuma.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Ostettu vanhaan Ipad2:een, lapsen käytössä. Asennus oli helppoa, näytön puhdistaminen, kalvot pois ja suojus paikoilleen ja suojus 'poistaa itsekseen' ilman välistä. Suojuksen alle jäi kuitenkin muutama suurempi ilmaläikkä (niinkuin näihin aika usein jää) joita ei saanut pois, haittaavat tummempaa kuvaa katsoessa. Varsinaista tehtävää eli näytön suojaamista en testannut, toivotaan että jotain auttaa.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Tilasin sen ipad 2: lle. En vielä sen asettanut kun ajattelin eka vaihtaa rikkinäinen näyttölasi sitten laittan sen suojan. Paketti oli hyvin pakatru, lasi on ehjä. Enempä en voi sanoa koska en käyttänyt se vielä.
- Vaulammi, Finland - ()

iPad 2 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Glöm de repiga skyddsfilmerna, dessa härdade glas ger ett betydligt bättre skydd till skärmen.

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt, och tillsammans med vilket annat fodral som helst!

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

Material: Glas
Härdat till (skala): 9H
Passar till: iPad 2