Termometer till duschkranen med digital LED-display
Tänk hur bekvämt det skulle vara om du kunde läsa av temperaturen på vattnet direkt från vattenkranen när du har bråttom in i duschen?

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mr B.
  Mr B. (2017-11-08)
 • Produktfoto av Esko N.
  Esko N. (2017-10-02)

5/5 Duschtermometern har fin finish och ser bra ut. Den visar vattentemperaturen med 0,5 graders upplösning och visar rätt temperatur. Den var lätt att montera.
- Asarum, Sweden - ()
5/5 Asennus onnistui minuutissa ja laite oli käyttövalmis. Mitä tällä sitten tekee? Enpä tiedä - no ainakin näkee, pitääkö suihkun termostaatti kutinsa. Tämä on ensiksikin hienon näköinen ja sellaiselle ihmiselle, joka haluaa kokeilla erilaisia vimpaimia, tämä on aivan mahtiostos. Taidanpa tilata lisää vaikka joululahjoiksi.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tuote on kiva pieni lisä suihkuun. Lämpömittarin asennus ja käyttö on vaivatonta ja se antaa hyvää informaatiota. Sen avulla vaimoni ja minä voimme valita nopeasti oikean termostaatin asettelun.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hauska tuote, joka ottaa tarvitsemansa virran veden paineesta. Näyttävä ja helposti asennettava tuote. Veden tulopaine laskee matkan varrella kuitenkin hiukan ja ylimääräistä ääntä kuuluu laitteesta. Eli suihkussa sitä ei välttämättä huomaa, mutta kylvyssä kyllä.
- Oulu, Finland - ()
4/5 No niin, nyt asennettu ja toimii hyvin. Hieman ollut emännän puolelta porua että kuumaa vettä kuluu liikaa, joten nyt sitten seurataan että minkä lämpösessä lähteessä se isäntä suihkuttelee.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin suihkua varten ihan mielenkiinnosta.

Laitteen numeronäyttö toimii todella kirkkaana, ja näytön saa helposti pyöritettyä juuri itselle sopivaan asentoon. Mittari näyttää myös melko tarkasti oikean lukeman.

Kuvan perusteella osaa voisi kuvitella metalliseksi, mutta osa on tehty melko halvan oloisesta kovamuovista, täästä syystä laatu tippui hiukan alaspäin. Veikkaanpa että aika helposti murtuu hajalle jos vahingossa kopauttaa suihkupäällä tai vaikka muuttaessa heittää muuttolaatikon pohjalle. Tosin tuotteen hinnalla voi hirveän hyvää valmistusmateriaalia odottaakaan.

Mukanaa tulee pari tiivistettä, mutta omassa tapauksessa suihkupään liitin hieman valskaa, mutta ei niin pahasti että vaikuttaisi suihkun paineeseen.
- Jyväskylä, Finland - ()

Termometer till duschkranen med digital LED-display

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Tänk hur bekvämt det skulle vara om du kunde se direkt på vattenkranen hur varmt vattnet är när du har bråttom in i duschen? Med denna digitala krantermometer är temperaturövervakningen lätt.

Termometern behöver inga batterier utan drivs av energin från vattenflödet och är därmed extremt miljövänlig. Installationen är också lätt eftersom produkten bara skruvas på mellan kranen och duschslangen, efter det är termometern klar för användning!

Du behöver inte längre oroa dig för att exempelvis babyns eller ditt husdjurs badvatten skulle vara för varmt eller kallt, och du kan själv alltid kliva in i din favorittemperatur när du ska duscha!
Termometern har en svängbar LED-display som låter dig ställa in bildskärmen i lämplig vinkel.

 

Digitaalinen LED-lämpömittari hanaan

Specifikationer:

 • LED-display
 • Fungerar med energin som genereras från vattenflödet
 • Miljövänlig
 • Inga verktyg krävs
 • Svängbar skärm
 • Temperaturnoggrannhet: ± 0,5 °C
 • Mätningstemperatur: 5 till 85°C
 • Vikt: 75g
 • Mått: 81 x 80.6 x 30mm

Medföljer:

 • 1 x Krantermometer
 • 1 x Filter