Fidget Dice - Stresskub
Fidget Dice är idealisk för att främja tänkande och koncentrationskrävande situationer, såsom i skola, kontorsarbete eller i liknande situationer.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av RE1MA
    RE1MA (2017-07-23)
  • Produktfoto av RE1MA
    RE1MA (2017-07-23)
  • Produktfoto av Tuire T.
    Tuire T. (2017-05-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tuote on juuri sitä mitä toivoin! Voin kuvitella tämän olevan isokätisemmille asiakkaille hankalempi käyttää, mutta omaan siroon käteen tämä on juuri sopiva! Naru helpottaa mukana kuljettamista ja sormet löytävät kaikki nappulat ja vivut luontevasti, ei tarvitse miettiä liikaa näpertelemiseen.

Kaksi vähäpätöistä puutetta tuotteessa: numerolukot ovat turhan löysät, toivoisin niiden loksahtavan vähän jämäkämmin paikalleen, ja kolmesta ääntävästä napista vain kaksi pitää ääntä. Muutoin kaikin puolin erinomainen stressilelu ja keskittymisen boostaaja, ehdottomasti hintansa arvoinen hankinta! Suosittelen!
- Oulu, Finland - ()
4/5 Kaikenkaikkiaan toimiva laitos. Kaikki naksuttimet yms toimi ja kätevä naru mukana et sai yhden "stressileikin" lisää. Jämäkkää tekoa ja auttaa keskittämään ajatukset olennaiseen. Suosittelen!
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Ihan ok vekotin, hajosi osittain aika pian. Laatu vaikutti muutenkin vähän heikolta. Hinta-/laatusuhde hieman heikko, mutta eipä tuo nyt mikään valtava sijoitus ollut.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ei ole yhtä yksityiskohtainen, kuin jotkin stressikuutiot, mutta tämäkin on sellainen. Yritin lopettaa kynsien pureskelua tätä käyttäen mutta en jaksanut.

Viidestä napista vain kaksi nappia naksuu ja loppujenlopuksi siinä taitaa olla vain yksi mekaaninen nappi.

Ei mielestäni niinkään koukuttava ja viikon jälkeen se jäi laatikon pohjalle.

Paras tarkoitus mielestäni on viedä kouluun jos sieläl on tylsää. Kavereita ainakin kiinnostaa.

Vähän tämmöinen muovin pala, mutta ihan hauska varmasti tilata ja kokeilla itse.
- Riihimäki, Finland - ()
1/5 Erittäin heiveröinen ja sekundan oloinen, iso räpyläiselle huono idea. Et saa sopivaa otetta vekottimesta, osa napeista ei toimi ja hiljaisesta ei ole tietoakaan.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen, sillä ajattelin että se parantaisi keskittymistä ja voisi toimia välillä myös "tylsyyden tappajana". Hintaansa nähden on ollut varsin hyvä, hiukan ehkä pitää liikaa ääntä. Muuten hoitaa asiansa kyllä täysin ongelmitta. Voin suositella tuotetta jos tällaiselle on tarvetta.
- Turku, Finland - ()

Fidget Dice - Stresskub

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

Liten men avslappnande stressleksak i form av en kub. Den har totalt sju olika funktioner  för att trycka och vrida. Passar utmärkt att fingra på när du väntar, eller när du överlag känner dig stressad. De flesta funktionerna är ljudlösa, vilket gör att du inte skapar irritation i din omgivning.

Sida 1: Fem mjuka tryckknappar
Sida 2: Klassisk strömbrytare med ljud
Sida 3: Kula samt kugghjul
Sida 4: Snurrande hjul
Sida 5: Rund stenimitation som hjälper mot oro och bekymmer
Sida 6: Klassisk Joystick

Fidget Dice är idealisk för att främja tänkande och koncentrationskrävande situationer, såsom i skola, kontorsarbete eller i liknande situationer.


Partner pris 63 SEK Info om moms
Norm. 81
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter