Fidget Dice - Stresskub
Fidget Dice är idealisk för att främja tänkande och koncentrationskrävande situationer, såsom i skola, kontorsarbete eller i liknande situationer.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av RE1MA
    RE1MA (2017-07-23)
  • Produktfoto av RE1MA
    RE1MA (2017-07-23)
  • Produktfoto av Tuire T.
    Tuire T. (2017-05-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hyvä stressikuutio, jos tykkäät muuten naksutella kynää tms. Erilaisia näppäimiä on monenlaisia. Käsihihna estää kuutiota putomasta kädestä, jos pidät sitä esim. kaupungilla mukana.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tuote oli 10v pojan haave ja toimii juuri niin kuin pitää. Äidin mielestä aika hölynpölyä, mutta jos tuolla vekottimella saa itsensä tekemään muuta kuin pelaamaan kännykkäpelejä ja ehkä olemaan tunnilla häiritsemättä muita, niin olen tyytyväinen. Ei kuitenkaan kovin kallis härpäke ????
- Villähde, Finland - ()
5/5 Lapsenlapselle ostinkin ollut erittäin tyytyväinen

Suosittelen siis muillekkin.Hinta huokea kätevän kokoinen voi

Käyttää missä vaan kokonsa puolesta.
- Tampere, Finland - ()
2/5 Perus ressilelu jota voi napsutella ja niksutella... ei mitään erikoista. Ehkäpä kaksi euroa ois sopivampi hinta. En ostaisi toista. Osta mieluummin fidget spinneri joita näyttäisi Villeltä saavan edullisesti.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Mukava stressinlievittäjä jolla mukulat saa pidettyä kädet paikoillaan. Mukavaa näprättävää sellaisiin hetkiin kun pitää olla paikallaan. Kehittää samalla sorminäppäryyttä.
- Vanha-ulvila, Finland - ()
4/5 Tämä meni työkaverille joka on innokas "kuplamuovin" paukuttelija...nyt hänen ei tarvi "kerjätä" kaikilta tutuilta kuplamuovia.On kuulemani mukaan ollut kovassa käytössä.Toimitukseen petyin,kun tuli kuitenkin suomi-varastolta ja jouduin hakemaan matkahuollosta 20km päästä,kun 1km päässä olisi kuitenkin ollut matkahuoööon asiamies
- Killinkoski, Finland - ()

Fidget Dice - Stresskub

★★★★★
★★★★★
28 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Liten men avslappnande stressleksak i form av en kub. Den har totalt sju olika funktioner  för att trycka och vrida. Passar utmärkt att fingra på när du väntar, eller när du överlag känner dig stressad. De flesta funktionerna är ljudlösa, vilket gör att du inte skapar irritation i din omgivning.

Sida 1: Fem mjuka tryckknappar
Sida 2: Klassisk strömbrytare med ljud
Sida 3: Kula samt kugghjul
Sida 4: Snurrande hjul
Sida 5: Rund stenimitation som hjälper mot oro och bekymmer
Sida 6: Klassisk Joystick

Fidget Dice är idealisk för att främja tänkande och koncentrationskrävande situationer, såsom i skola, kontorsarbete eller i liknande situationer.


Partner pris 63 SEK Info om moms
Norm. 81
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter