Syma X8 reservpropellrar 4st
Med dessa reservpropellrar för din Syma X8 kommer din skadade helikopter tillbaka upp i luften på nolltid.

4/5 Kopteria edelleen odotellessa ei oikein käytännön arviota pysty antamaan, mutta muutamia huomioita. Ensimmäinen erä e-villeltä sisälsi kolme A-potkuria ja yhden B-potkurin, kaikki mustia. Ei sinällään väliä, mutta yhtäaikaa valkoisen kopterin kanssa tilattuna hieman erikoinen valinta. Asiakaspalvelu kuitenkin hoiti tilanteen ja toisessa erässä saatiinkin sitten molempia malleja kaksin kappalein, joskin B-propellit olivat valkoisia ja A:t mustia, mutta ei väliä :)

Koska kopterin lisäksi propellien tasapainotustyökalu on toimituksessa, en varsinaisesti ole nähnyt miten hyvin propellit ovat tasapanossa. Naulan (pyöreä) kans testattuna vaikuttaisi että osa on hyvinkin tasapainossa ja osa ei sinne päinkään.

Em. seikoista johtuen tietyille osa-alueille hieman poistoja tähdistä. Kokonaisuutena kuitenkin varsin positiivisin mielin. Molemmissa paketeissa kaikki propellit olivat suoria ja niitä oli neljä, vaikkakin ensimmäisessä tuo pieni fiba tyypin suhteen.
- Haapavesi, Finland - ()

Syma X8 reservpropellrar 4st

★★★★★
★★★★★
1 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Bröt du av propellern? Ingen anledning till oro. Köp ett set med reservpropellrar för din Syma X8 till ett förmånligt pris.


Specifikationer:

  • Passar till följande modeller: X8C, X8W, X8G

Medföljer:

  • 4 x Syma reservpropeller

Garanti:

3 månader