Syma X8 Gimbal till GoPro & SJCAM Actionkamera
Med denna gimbal fäster du smidigt din actionkamera på din Syma X8 drönare.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Niko P.
    Niko P. (2016-08-25)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kamera pystyy kyllä kiinni ihan hyvin ja muovi on kestävän oloista. Ostin tämän symaa varten mut ei kunnolla oo päässy testaan ko ite symasta kakkaa virta ihan yhtäkkiä et ei tohi kovin korkealle nousta
- Haapavesi, Finland - ()
4/5 Koska X8C vielä matkalla, kokeilin "stabilizeria" Phantom 3:ssa Kitvisionin Splash -kameralla. Yllätyksekseni kuva ei Phantomin kyydissä juurikaan vakautunut, vaan osittain jopa huononi. Toki tuo saattaa johtua myös kiinnitystavasta ja lopullisen "tuomion" annan vasta, kun pääsen X8C:llä tätä testaamaan.

Itselleni tilasin SJ-mallin, koska SJ-kameran todennäköisesti tulen myös jossain vaiheessa tilaamaan. Kitvisionin Splash menee tuohon kuitenkin heittämällä, kun poistaa varsinaisen kameratelineen ja ruuvaa sen paikalle Kitvisionin mukana tulleen kiinnitysmekanismin.

Stabilizer on aika pieni (leveys n. 50mm) ja siihen nähden sen kumit ovat todella jäykät. Kokeilin vaihtaa tilalle Phantom 3:n gimbaalin kumit (jotka muuten sopii heittämällä nekin) ja toiminta vaikutti paljon paremmalle. Kameran kanssa en tosin tätä päässyt vielä testaamaan.

Kyllä tämä ja erillinen kamera varmasti X8C:n vakiokameran voittaa, joten siitä jo etukäteen lisätähtiä. Käytettävyydestä täydet pisteet em. kamerayhteensopivuuden ja kumien vaihdon mahdollisuuden johdosta. Hintakaan ei päätä huimaa, mutta yks tähti silti pois etukäteistestien perusteella. Laatu on perus kiinakamaa, kumit varmasti löystyy ajan myötä, joten kannattaa esim pienellä nippusiteellä löyhästi varmistaa parin kumin läpi kiinnipysyminen.
- Haapavesi, Finland - ()
3/5 Hyvä pidike action-kameralle kopterikuvausta varten. Pidike on kevyt, mutta kestävä ja juuressa on joustomekanismi(saa nähdä miten kumit pysyvät kiinni.). Kiinnike sopi hyvin walter kameraan.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Paketissa mukana tuleva kehys ei sovi Go Pro -kameraan, mutta itse asiassa sitä ei tarvita. Ilmeisesti värinän vaimennukseen tarkoitetut kumitutit irtoavat tosi helposti ja saattavat aiheuttaa jopa kameran putoamisen. Irtoavat kumit häviävät tosi helposti, kun kopteri putoaa maahan.
- Ilmarinen, Finland - ()
5/5 Hyvä pidike action-kameralle kopterikuvausta varten. Pidike on kevyt, mutta kestävä ja juuressa on hieno joustomekanismi(tai no yksi nurkka piti itse pujottaa pienellä ruuvimeisselillä samannäköisesti kuten muut).

Kopterissa en ole päässyt pidikettä kokeilemaan, kopteri on vielä matkalla ja säät rupeavat huononemaan, mutta pelkän kameran ja pidikkeen kanssa kokeitaessa nivel on hyvin kääntyvä, mutta sopivan jäykkä.
- Jyväskylä, Finland - ()

Syma X8 Gimbal till GoPro & SJCAM Actionkamera

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Denna gimbal är utformad för att vara kompatibel med Syma X8 -seriens drönare. Gimbalen hjälper dig att fästa Actionkameran på Syma X8C, X8W eller X8G -modellerna.

Kameran skapar lite extra belastning på helikoptermotorerna. Det kan vara möda värd att köpa en uppsättning förmånliga reservmotorer.

OBS! Gimbalen finns separat för GoPro och SJCAM. Var noga med att välja rätt tillbehör till din kamera.


Specifikationer:

  • Vikt: 33 g

Medföljer:

  • 1 x Syma X8 gimbal

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: