Fri frakt på alla köp över 700 kr
Julspecial: 60 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Oukitel K7 flipcover -skyddsfodral
Oukitel K7 flipcover -skyddsfodral

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2018-10-02)
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2018-10-02)
 • Produktfoto av Reijo A.
  Reijo A. (2018-09-26)

5/5 Vaikkakin puhelimen mukana tullut puhelimen takana oleva silikoni suojus olikin hyvä... esti mm puhelinta liukumasta pois kädestä ja suojasi muutenkin kolhuilta... niin puhelin kuitenkin mielestäni kaipasi kotelua ja tämä kotelo on mielestäni kuin "kruunu" puhelimelle. Se korostaa puhelimen kauneutta sekä suojaa puhelinta paremmin kuin pelkkä takanaoleva suojus. Kotelossa on sopivasti tärkeimpiä kortteja varten oma lokero, sekä isompi lokero jonne voi laittaa muutamia seteleitä ellei lompakkoa ole mukana tai halua sellaista mukanaan pitää. Lokeroon voi myös laittaa niitä enemmän tai vähemmän "tärkeitä" muistilappuja joita tulee matkalla aina kuitenkin kirjoitettua. Kotelo on kädessä hyvän tuntuinen ja kokoinen. olen erittäin tyytyväinen hankintaani.
- Turku, Finland - ()
5/5 Tuli tilattua toiseen puhelimeen joka oli viallinen, kävi hienosti metsästys K10 puhelimeen. Hinta laatusuhden on hyvä. Todella tyylikäs. Suojaa hyvin kolhuilta ja voi pitää luottokorttia mukana.
- Äetsä, Finland - ()
5/5 Todella tyylikäs, mutta pinkki väri olisi ollut ylläri. Ei ollut mittään muovista löllyä. Tykkään pirusti. Ekan kerran minullakin on puhelimessani kotelo. Mahtuu kolme korttiakin koteloon, jos haluaa.

Tv: Mumetsu
- Oulu, Finland - ()
5/5 toimii hintaansa nähden hyvin,puhelin oon helppo ottaa pois ja laittaa takas.seteleil ja korteil on kans hyvin tilaa.ainoa miinus tulee takakannen aukko josta näkee oukitel logon,mielestäni aivan turha.
- Salo, Finland - ()
4/5 Suojaa hyvin puhelimen, ja suojakuoren mitoitus vastaa hyvin puhelinta. Eikä vuoden mittainen käyttö jahtipuhelimena ole tuottanut edes kulumisen merkkejä, joten materiaali kestänee sen mitä puhelinkin . Hinta/laatusuhde kohdillaan.
- Angelniemi, Finland - ()
5/5 Vähintään vastasi odotuksia. Hinta/laatu -suhde paikallaan. Ihan samanlainen on kuin kuvissa. Laadukkaan näköinen ja tuntuinen. Puhelin sopii mainiosti paikalleen.
- Hyvinkää, Finland - ()

Oukitel K7 flipcover -skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 60 dagars öppet köp

Stilfullt flipcover i konstläder till Oukitel K7. Skyddar både skärmen och stommen från vardagligt slitage och stötar. Fodralet har ficka för kreditkort och det kan användas som stativ när du tittar på videoklipp.


Specifikationer:

 • Flipcover passandes Oukitel K7
 • Kreditkortplats

199 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: