Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Oukitel K10 skyddsglas
Pansarglas för K10! Skydda din Oukitel enkelt med glaset som appliceras på skärmen! På så vis sparar du en möjligtvis sprucken skärm när olyckan sker. Gorillaglaset skyddar även effektivt mot repor och är lätt att byta ut vid behov.
  • Oukitel K10 skyddsglas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ville J.
    Ville J. (2018-12-27)

5/5 Asensin kyseisen suojalasit Oukitel Kun 10. Tosi helppo asentaa. Mukana tulleiden tarvikkeiden ansiosta. Suosittelen muillekin heti oston yhteydessä lasi mukaan, ei ongelmia.
- Pori, Finland - ()
5/5 Sopi tarkasti paikoilleen ja näytöstä tuli kuin ois uusi puhelin. Tietenki Kiinan varastossa ois ollu halvempi mutta arvostan sitä että saan tuotteen nopeasti itselle.
- Vihanti, Finland - ()
3/5 ensimmäinen kesti melkein toista päivää kun meni rikki, en tiiä onko laadussa vikaa vai sattuko vain puhelin ottamaan sen verran osumaa että meni rikki.

kyllähän se hyvin istuu tuohon näytön päälle.
- Taivalkoski, Finland - ()
2/5 Ensimmäisen suojan laitoin heti puhelimen kanssa, sen sai paikoilleen ~jotenkin. Reunoille jäi kaistat ilmaa väliin, vaikka tanssi miten ripaskaa ja yritti niitä pyyhkiä pois. Suojan haljettua tilasin uuden, tämän paketin mukana tulikin oikein ohje ja jotain nestettä. Ohje nesteeseen nyt vain sattui olemaan kiinaa eikä missään ohjeessa puhutta tuosta mitään. Oletin että pesuainetta. Ilmeisesti olisi ollut jotain nestettä, millä saisi tuon kaarevan näytön "tiivistettyä", jotta ilmakuplia ei jäisi väliin. Tuonkin kun olisi tiennyt oikeasti etukäteen, olisi suojan ehkä saanut paremmin paikoilleen. Nyt tuon kanssa tuli sotkettua siten, että jäi suoja kokonaan laittamatta. Itsellä on vielä tuo kiinankieli opiskelujen ulkopuolella, joten ohjeet olisi syytä olla edes jollain kielellä, mitä pystyy kirjoittamaan (voisi "guugle kääntää" ne).
- Hämeenkyrö, Finland - ()
3/5 Pakko ostos käytössäni, olen niin monta näyttöä rikkonut. Ei ihan niin hyvin istunut puhdistuksen jälkeenkin jäi pieniä ilmakuplia. Muutaman viikon jälkeen alkaa ilmakuplat levitä reunoja pitkin.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Puhelimen alkuperäinen suojakalvo naarmuntui joten asensin tämän suoja"lasin". Muoviahan tuo lienee.

Myös minun kokemus on että kosketusnäyttö pelaa paremmin nyt kuin tuolla aikaisemmalla ohuemmalla kalvolla. Asentaminen oli helppoa. Varmista että näyttö on täysin puhdas ennen kiinnittämistä. Itsellä jäi joku pieni hiukkanen tuonne alaosaan joka nyt näkyyt pienenä kuplana mutta ei haittaa. Kyllä se 10€ kannattaa näytön suojaan panostaa. Ainakin.
- Ivalo, Finland - ()

Oukitel K10 skyddsglas

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Pansarglas för K10! Skydda din Oukitel enkelt med glaset som appliceras på skärmen! På så vis sparar du en möjligtvis sprucken skärm när olyckan sker. Gorillaglaset skyddar även effektivt mot repor och är lätt att byta ut vid behov!


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1x Oukitel K10 skyddsglas

159 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 vardagar.


Öppettider telefonservice vardagar 09:00 - 11:00
Tel: 010-55 173 90
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: