Oukitel C5 Pro skärmskydd
Ett bra pansarglas håller skärmen på din Oukitel C5 Pro säker från mynt och nycklar du kan ha i fickan.

4/5 Suojaa hyvin, muuten sopiva, mutta alareunan painikkeet eivät toimi kunnolla puhelimessa suojalasin lisäyksen jälkeen. Muuten laatu/hinta on hyvä.
- Kärkölä, Finland - ()
4/5 Suojaus ominaisuus varmaan hyvä ja tuntuu kestävän käyttöä. Hyvä suojaus tekee kuitenkin sen että aika voimakkaasti joutuu näyttöä napauttaan että käskyt menee perille. Voi kyllä olla puhelimenkin ominaisuu kun en ilman näytönsuojaa ole kokeillut.
- Eräjärjvi, Finland - ()
5/5 Helppo käyttöinen ja kaikin puolin hyvä vaikka suoja ei ole täsmälleen samaa muotoa kuin puhelin eikä ainoa reikä eli kaijutin reikä ole saman kokoinen kaijuttimen kanssa. Keskiarvo kuitenkin 5*
- Espoo, Finland - ()
4/5 Pätevän oloinen suoja, asentuu helposti ja on hyvin istuva. Vasta pidempi käyttö osoittaa, miten tulee kestämään. Semmoinen kuin olla pitikin. Tuli myös nopeasti Kiinan varastolta.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Helppo asentaa ja edullinen, toki ei estänyt puhelimen näytön halkeamista kulmasta kun lattialle tippui, suosittelen silti. Muuta en tähän keksi tarinoida eli ostakaa vaan....
- Lahti, Finland - ()
5/5 Toimii ja asennus onnistuu hyvin ja helposti.Hinta kohadallaan ja tuote on sitä mitä luvataan.Tilaan toistekkin.Loistava tuote kaikilta osin,ei häpeä kalliimpien rinnalla yhtään.suosittelen ja lupaan tilata jatkossakin.
- Tampere, Finland - ()

Oukitel C5 Pro skärmskydd

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ett bra pansarglas håller skärmen på din Oukitel C5 Pro säker från mynt och nycklar du kan ha i fickan. Marterialet är väldigt svårt att repa eller slå sönder.


Specifikationer:

  • Passar till: Oukitel C5 Pro
  • Material: Härdat glas

Medföljer:

  • 1 x Oukitel C5 Pro skärmskydd

Partner pris 72 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter