Flipcover för din Oukitel U7 Plus -smartphone
Detta flipcover har en flik som från sidan viks över skärmen när d inte använder din telefon.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tapani V.
  Tapani V. (2017-04-04)
 • Produktfoto av Tapani V.
  Tapani V. (2017-04-04)
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2016-12-06)

4/5 Smart fodral som limmas fast på baksidan. sitter som attan utan att skada telefonen .

Väl tilltaget hål för kameran och platsa

för flera kort i den

främmre luckan
- Uppsala, Sweden - ()
4/5 Halpa suojakotelo, joka valitettavasti on myös halvan tuntuinen. En voi olla vertaamatta edelliseen Doogeehen, jossa mukana oli irrallinen muovinen taustasuoja. Se oli helppo liimata suojakoteloon ja puhelimen sai siitä näppärästi irti. Tämä on nyt sitten liimattu puhelimeen ja tiukasti onkin. Yhtään ei päässyt säätämään, vaan se jämähti kiiinni kertaheitolla. Toki pysyy sitten tukevasti, eihän siinä mitään. Taittuva takakansi ei taitu, koska on liimattu puhelimeen...aina ei voi voittaa :)
- Kirkkonummi, Finland - ()
3/5 Aika hepposen oloiset kannet. Ei oikein laadukas. Teippillä on hankala saada puhelin asettumaan oikeaan paikkaan ja kameran linssi ei oikein asetu paikoilleen. En tykännyt. Mutta jos on oikein aikaa mittailla ja laitella puhelinta,niin voi olla hyväkin.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Ok keinonahkainen kotelo. Ei ihan sopinut puhelimen kokoon, jäi alapuolelta lyhyeksi. Keinonahka vaikuttaa olevan ihan kunnollista. Korttikotelot hieman ahtaat, toisaalta hyvä asia, ettei kortit tipu. Ulkonäkö ihan kuvan mukainen, eli hyvä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Suojakotelo on hyvä käyttää tämänkokoisessa laitteessa. Materiaali on kuitenkin turhan ohutta. Kansi antaa periksi alle puolen vuoden käytössä niin paljon, että kun otat paketin käteesi, niin sormien puristus jo aiheuttaa toimintoja, kuten puhelun alkamisen niin meroon, joka pikavalikossa on. Jos vielä sormet sattuu olemaan sillä kohtaa, missä sattuu olemaan 112 ohjelman pikapainike, niin yhteys hatäkeskukseen lähtee avautumaan. Mielestäni kansiosan materiaali pitäisi olla vahvempaa, ettei tällaisia tahattomia soittoja tapahtuisi.
- Tornio, Finland - ()
5/5 Hei, suojakotelo on pinkki ja sen sävy on mielestäni mielyttävä. se istuu hyvin puhelimeen. Pinta on erittäin mielyttävän tuntuista nahkaa.

Ei hintaakaan voi pitää pahana.
- Helsinki, Finland - ()

Flipcover för din Oukitel U7 Plus -smartphone

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Detta flipcover har en flik som från sidan viks över skärmen när d inte använder din telefon. Baksidan böjs på mitten vilket gör att du kan använda skyddet som en ställning.


Specifikationer:

 • Passar till: Oukitel U7 Plus 5.5" -smartphone

Medföljer:

 • 1 x Flipcover

109 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: 4 st
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.
- Produkten finns också i vårt kinesiska lager. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: