Oukitel K10000 vertikalt flipcover
Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Teuvo H.
  Teuvo H. (2017-02-02)
 • Produktfoto av Teuvo H.
  Teuvo H. (2017-02-02)
 • Produktfoto av Hannu L.
  Hannu L. (2017-01-09)

5/5 Suojakotelo toimii mainiosti tehden tehtävänsä. Hinta on kohdallaan ja käytettävyys on ihan hyvä. Sulkija systeemi... eli ne kaksi mangneettista palaa jotka ajavat nepin asemaa saisivat olla hieman pidemmät jolloin kotelon saisi suljettua paremmin. Tai sitten tuollainen joka on tuossa punaisessa kotelossa... näyttää tarvittavan pitkältä, kun taas mustassa kotelossa oli oma kummassakin puolikkaassa ja ne ovat hieman lyhyet. Puhelin on hieman painavampi kuin tavalliset kännykät joten kotelo on paikallaan.
- Turku, Finland - ()
2/5 Kotelo ei ole sellainen kuin odotin hyvin epä käytänöllinen se liimaus homma puhelimeenén tuntuu melko epäilyttävältä ja se mangneetti kiinnitys läppä on aivan surkea ei pysy kiinni,parempaa koteloa kyllä odotin ei voi suositella ostoa.
- Kyröskoski, Finland - ()
2/5 Suoja ei taitu kunnolla kiinni koska puhelin on paksu ja magneetit mitkä pitäisi pitää kuori kiinni ei pysy kunnolla toisissaan ja pitää laittamalla laittaa toisiinsa kiinni että pysyy. varsin turha kapistus ainakin omasta mielestä.
- Ahomäki, Finland - ()
3/5 ok..............................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...........................................................................
- Saariselkä, Finland - ()
2/5 Kömpelö käyttää, koska aukeaa/taittuu lyhyeltä sivulta, jolloin muutenkin ison puhelimen päällä on todella isot mitat. Magneettisalpa kääntyy usein kameran eteen. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen jo hieman rispaantunut.
- Torvinen, Finland - ()
3/5 Kyseinen kotelo ei sopinut Oukitel K 10000. Laitoin tästä viestiä E-villeen ja sain hyvityksen. Kotelo vaikutti muuten todella jämäkältä mutta se jäi kokematta.
- Espoo, Finland - ()

Oukitel K10000 vertikalt flipcover

★★★★★
★★★★★
50 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.


136 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 9 h 34 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter