Oukitel K10000 vertikalt flipcover
Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Teuvo H.
    Teuvo H. (2017-02-02)
  • Produktfoto av Teuvo H.
    Teuvo H. (2017-02-02)
  • Produktfoto av Hannu L.
    Hannu L. (2017-01-09)

5/5 Suosittelen tuotetta, täytti kaikki odotukset.

Käyttö helppoa, läppä avautuu ehkä alkuunsa oudon tuntuisesti, mutta siihen tottuu nopeasti. Materiaali kestävää ja helppohoitoista.
- Parhalahti, Finland - ()
5/5 toimii hyvin ja suojaa puhelinta taskussa naarmuilta ja muilta iskuilta.tietysti kun puhelin on muutenkin suuri niin pitää olla aika iso tasku mihin sopii kun kotelo vielä vähän suurentaa puhelinta.mutta suosittelen pysyy puhelin paremmassa kunnossa
- Jokioinen, Finland - ()
3/5 Suojaa varmasti putoamisilta jne, mutta tämän kanssa puhelin on kuin halko, kirjaimellisesti. Liian paksu omaan mieleen, toki taas se että puhelin on itsessäänkin suhteellisen iso, itse en tykännyt. Kiinnityskin arveluttaa näissä pakkasissa kun toimii tarralla tmv.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Puhelimen suojakotelona tuote toimii hyvin. Puhelimen kiinnitys voisi olla parempi mutta kotelon malliin tarrakiinnitys on pakollinen. Tuotteen kanssa ei ole ilmennyt ongelmia ja olen tyytyväinen tuotteeseen.
- Puumala, Finland - ()
3/5 Ei sovellu omaan käyttöön. Mielestäni hankala käyttää, on varmaan myös tottumiskysymys? Ei tosin tarkoita, etteikö kävisi muille.

Itse ostin vain tilapäis-suojaksi, kunnes Kiinan varastolta tulee se, jota on tarkoitus jatkossa käyttää.......Laadukkaalta tuotteelta vaikuttaa ja siistiä työtä.
- Ilomantsi, Finland - ()
3/5 Ensivaikutelmalta suojakotelo vaikutti heppoiselta, mutta kun älysin kiinnittää suojakotelon puhelimen mukana tulleeseen muovikehikkoon niin käytettävyys parani. Magneetti suljin ei kaikkein paras vaihtoehto, Tarra- tai nepparisuljin olis ollut jämäkämpi näin painavalle puhelimelle.

Ajaa asiansa.
- Keuruu, Finland - ()

Oukitel K10000 vertikalt flipcover

★★★★★
★★★★★
35 Produktomdömen

Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.


136 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 8 h 4 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här) 

Liknande produkter