Nödtält
Detta nödsituationstält är en enkelt att vika ihop till en liten yta och ta med sig.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tapio O.
    Tapio O. (2014-09-09)

5/5 Käytän tuotetta mp varastointiin kylmässä varastossa,pyörä telttaan ja sulanapito johto teltan sisään ja päät pyykkipojalla suppuun,pitää teltan

1-2° astetta ulkolämpötilaa lämpimämpänä eikä näin ollen kerry kondensiovettä
- Lempäälä, Finland - ()
4/5 On yllättävän kevyt ja menee pieneen tilaan, suosittelen kaikille luonnossaliikkujille reppuun vakiovarusteeksi, koska koskaan ei tiedä mitä sattuu, ja vanhan sanonnan mukaan vahinko ei tule kello kaulassa ;)
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 varalla ovat talvea odottamassa. Halpa vakuutusturva ja toimiva jos hätä tulee. Tähän vuodenaikaan vielä riittää peite ... vaikka eise paljo pienempi olekaan.
- Inha, Finland - ()
4/5 Kätevä hätämajoitus paketti kulkee hyvin mukana repussa kun on kevyt ja vähän tilaa vievä tullut käytettyä retkeillessä sää suojana voi myös käyttää useamman kerran.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hätämajoitustelttaa ei ole onneksi tarvinnut vielä käyttää, mutta se kulkee mukana autossa. Kevyt ja huomaamaton retkivaruste, joka näillä epävakailla talvisäillä on halpa henkivakuutus.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Tuote katosi matkalla muiden joululahjojen kanssa. Asiakaspalvelu yrittää auttaa, saa nähdä miten joulun käy. Toivottavasti saan vielä tilattua e-villestä lahjat suomivarastolta eikä asian selvittämiseen mene enää kauan.
- Nummela, Finland - ()

Nödtält

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Detta nödsituationstält är en enkelt att vika ihop till en liten yta och ta med sig. Passar för vandringen eller motorcykelföraren. Enkel att sätta upp mot träd. Endast tänkt för att användas en gång vid en nödsituation då du behöver få skydd. Gjort av värmereflekterande material som håller dig varm. 

 

Specifikationer:

  • Tältstorlek: 2.5mx1.5mx1.5m
  • Replängd 6 m

 

Medföljer:

  • 1x nödsituationstält
  • 1x tältrep

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.


Produkter du kanske är intresserade av: