Hjärtformat paraply
Hjärtformat paraply

4/5 Ihan ok sontikka. Ei niin iso kuin kuvissa, ehkä sen alle 2 pientä kiinalaista mahtuu mutta muuten saa kyllä yksikseen sen alla oleskella. Luultavasti pitää myös vettä :D Talvella huono kokeilla. Avautuu ihan hyvin eikä tunnu että liitokset tai runko hajoa heti ekasta käyttökerrasta.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 https://www.e-ville.com/img/p/16165-71529-small.jpgOlipa hyvä ostos. Hinta ja laatu kohdallaan. Koko oli suurempi kuin odotin. Varmasti käytössä hyvä , kun on niin suuri. Kaunis punainen väri. Tosin kokonsa vuoksi ei mahdu laukkuun, mutta välillä näinkin, kyllä niitä pieniä sateenvarjoja on kotona.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Kummitytölle ostin, materiaali hyvä ja yhtä kestävää kuin muissakin sontikoissa. Kahva miellyttävän pehmeä ja päässä ripustin. Sydäntä kiertää pitsi reunus.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Kivan näköinen punainen "sydän" sateenvarjo. Tällä erottuu joukosta. Erittäin mukava lahjatuote. Rakastavaiset voivat myös kätevästi kuherrella tämän suojissa.
- Kotka, Finland - ()

Hjärtformat paraply

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Ge din älskade en gåva i form av ett hjärtformade paraply för att muntra upp henne och underlätta under de slaskiga höstpromenaderna.


Specifikationer:

  • Hjärtats diameter: 100cm
  • Handtagets längd: 75cm