Solit förstärkt hänglås
Bygeln är skyddad från sidorna och gör låset betydligt svårare att såga eller klippa av.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tatu S.
  Tatu S. (2016-11-30)
 • Produktfoto av Travel Turisti
  Travel Turisti (2016-04-12)
 • Produktfoto av Ilkka K.
  Ilkka K. (2016-02-09)

5/5 Lukon olen laittanut veneen talvitarvikkeet kettinkillä kiinni ja

lukkoa ei varmaan saa heti sahattua mutta kettinki on kyllä tässätapauksessa heikoin lenkki. (Suositus)
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Vahvantuntuinen lukko edulliseen hintaan, jota ei pitäisi saada ainakaan helposti murretuksi sahaamalla, lukkopihdeillä tai kampeamalla sorkkaraudalla tai muulla vastaavalla.

Todennäköisesti ammattivarkaalta lukon murtaminen ei todennäköisesti kovin paljon aikaa vie, mutta nämä satunnaiset murtautujat ja ilkivallantekijät joutunet käyttämään lukon avaamiseksi huomattavasti enemmän aikaa verrattuna tavalliseen.

Toimitus suomen varastolta oli nopea, ainoastaan kasi työpäivää.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Jämäkkä lukko kellarikomeroon. Ei varmasti lähde tavarat kävelemään! Muutama avain mukana eri avainnippuihin, eli ei tarvi jumpata yhden avaimen kanssa kun se on aina väärässä paikassa.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Moottoripyörähallin turvalukitukseen, suosittelen on jämäkkä lukko ja erinomainen hankinta. Lukko oli juuri sellainen kuin odotinkin tukeva ja varmasti vaikea murrettava.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Tosi järeä tuo 60mm lukko tarvitaan kyllä kovia toimenpiteitä ennen kun tuon lukon saa auki empä usko että mitkään voimapihdeillä tai rautasahalla saa rikottua tuota 60 mm lukkoa ainakaan.Olen oikein tyytyväinen ostokseeni.
- Kyröskoski, Finland - ()
5/5 Ensivaikutelma on positiivinen, vaikka lukko ei tositoimiin ole vielä päässytkään. Ostamassani kahdessa lukossa ainakin oli uniikit avaimet, joten sama ei käy kaikkiin. Kun lukko on auki, avain ei lähde pois. Harmi, ettei 40mm pienempää ole tarjolla.
- Tampere, Finland - ()

Solit förstärkt hänglås

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Hänglås med extra skydd gjort av armerad titan-stål. Bygeln är skyddad från sidorna och gör låset betydligt svårare att såga eller klippa av. Nyckeltypen gör också att låset är nästintill omöjligt att dyrka upp, du får gärna prova!

Mycket prisvärt lås för extra säkerhet!


Specifikationer:

 • Material: Rostfri Titansstål

Medföljer:

 • 1 x Hänglås med nycklar

Garanti:

1 år