Magnetisk telefonställning
En liten och smart magnetisk telefonställning. Limma den där du vill ha den i din bil eller ditt hem med den dubbelsidiga tejpen som följer med i förpackningen. Du behöver inte borra hål i din instrumentbräda!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tarski
    Tarski (2016-11-23)

5/5 Hinta-laatu suhde ok, asennus hieman kuperaan pintaan hankala. Vaatii ainakin Toyota Avensiksessa (t27) vähän säätämistä (tasainen pintakiinnityskohta vaikea löytää). Tämä ei ole niinkään tuotteen, vaan kyseisen automallin ongelma.
- Turenki, Finland - ()
5/5 Asiallinen vekotin, eikä ole hinnan kiroissa. Itse hankin alunperin tablettia varten, mutta yksikseen tämmöisessä ei ainakaan 8" tablettiin riitä jerkku. Siksi ostin toisenkin ja hyvin pelittää!
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Muutoin toimiva teline, mutta tarra ei pidä. Laitoin uuden mutta ei sekään pitänyt kojelaudassa. Jos olisi kunnon pitävä teippi niin voisi suositella
- Rusko, Finland - ()
2/5 teline ominaisuuksiltaan aivan mainio paljaalle puhelinkoneelle. Mukana tullut teippikiinnitys ei kuitenkaan kestänyt kuin 10km, kun laite irtosi ja putosi puhelimen kanssa auton lattialle ja näytönsuojamuovi halkesi alareunasta. Kiinnitys oli paljaaseen, sileään muovipintaan, joka oli puhdistettu mukana tulleella puhdistusaineella. laitteen painoon nähden pitopinta vaikuttaisi olevan aivan liian pieni, kun tuotteeseen laittaa edge 7 kokoisen/ painoisen puhelimen suojakuoren kanssa. Kalliiksi tuli...
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Loistava hankinta. Pieni, kätevä, toimiva ja lähes huomaamaton. Pysyy hyvin kiinni auton kojelaudassa ja puhelin on tukevasti kiinni telineessä. Hieman löystynyt kun on käännellyt puhelinta, mutta niinhän moni muukin asia löystyy käytössä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Tuote oli sellainen kuin odotinkin. Liima tuntui aluksi olevan niin heikohkoa, että mietin kuinkahan tulee pysymään. Yön yli oli ilman rasitusta ja ainakin pari vkoa on pysyny satunnaisella käytöllä. Hinta mielestäni miinusta, kyseessä kuitenkin magneetti!
- Vaasa, Finland - ()

Magnetisk telefonställning

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

En liten och smart magnetisk telefonställning. Limma den där du vill ha den i din bil eller ditt hem med den dubbelsidiga tejpen som följer med i förpackningen. Du behöver inte borra hål i din instrumentbräda! Om din telefon inte är magnetisk kan du limma ett motstycke, som ingår i köpet, på baksidan.

När detta är gjort kan du enkelt fästa din telefon i ställningen, precis hur du själv vill. Om motstycket är mitt på din telefon kan den ligga antingen vågrätt eller lodrätt. Egentligen kan du lägga den hur du vill eftersom den kan roteras 360 grader!

När telefonen är på rätt plats kan till och med använda din telefons högtalarfunktion som handsfree. Förutsätter förstås att det inte är allt för mycket ljud inne i din bil :)


Specifikationer:

  • Svart
  • Kraftfull magnet
  • Bra dubbelsidig tejp vid basen

Medföljer:

  • 1 x Magnetisk telefonställning
  • 1 x Motstycke för telefonen

Garanti:

3 månader