Filmduk till projektorer 100'' 16:9
Om man har en projektor stationerad i ett specifikt rum så är en filmduk ett måste.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Toni T.
  Toni T. (2017-07-23)
 • Produktfoto av Jari V.
  Jari V. (2017-02-25)

5/5 Olen käyttänyt tuotetta elokuvien katseluun, toimii hyvin, materiaali kuten luvattu, kehikko helppo rakennella kankaan ympärille, olen tuotteeseen tyytyväinen.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Ostin tämän kankaan äijäluolaani FullHD -tykin kaveriksi. Kangas on hintaansa nähden laadukas, mitä nyt yhdessä kohdassa on ylimääräinen pystysuuntainen rantu. Se ei tosin näy kuin hyvin tarkkaan staattista kuvaa katsellessa. Kuva-alan koko on enemmänkin 98-99", koska mustat reunat on laskettu mukaan kankaan mittoihin. Tuote tuli hyvin pakattuna. Kankaassa oli aluksi voimakas tuoksu, mutta se laantui kyllä parissa päivässä. Tein kankaalle listoista kehikon, johon laitoin vielä huonekalujen taustalevyistä tuttua 3 mm kovalevyä päälle. Liimasin kankaan tähän levyyn käyttäen sprayliimaa. Tällä tavalla sain ihan ok-laatuisen ja jämäkän kankaan hyvin pienellä rahalla. Hintaansa nähden hyvä ostos, mutta vaatii DIY -henkisyyttä, jotta saa kaiken hyödyn irti.
- Ilomantsi, Finland - ()
5/5 Aivan täysi kymppi! Edullinen kangas, eikä mitään negatiivista ole vastaan tullut. Asennus yksin on vähän vaikeaa, mutta kaverin kanssa menee sujuvasti. 100" tuuman kuva on suorastaan henkeä salpaava! Suosittelen lämpimästi!
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Ihan OK tuote. Tykin kuva parani huomattavasti jos vertaa valkoiseen seinään. Kangasta asennettaessa varottava todella paljon ettei tule taitoskohtia koska kangas repeää ja taittuu tai menee ryppyyn telkkarin helposti. Muuten ihan OK. Ei minkäänlaista kiinnityshärpäkettä. Itse asensin vahvalla kaksipuoleisella teipillä maalattiin betoniseinään ja pysyy siinä loistavasti. Asennettaessa tuli ryppyjä kankaaseen vaikka kuinka otin varovaisesti.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen kangas. Rullalle putkilossa tuli ja nopea muutaman päivän toimitus. Asennettaessa saa olla tarkkana ettei taitaa vekkejä kankaaseen. Kehykset tein 28 mm paksusta lankusta, jonka leveys 140 mm. Kulmat jiiriin ja avaimenreikäheloilla seinälle. Kankaan kiinnitin kireälle 25 millisillä huopanaulolla
- Villähde, Finland - ()
4/5 Valkokangas on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote ja on ollut jo perheemme käytössä miltei päivittäin. Sen parissa on vietetty jo monta mukavaa elokuva-ja karaokeiltaa.
- Lieto, Finland - ()

Filmduk till projektorer 100'' 16:9

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Om man har en projektor stationerad i ett specifikt rum så är en filmduk ett måste. En vit vägg fungerar visserligen någorlunda, men om man vill ha bästa möjliga kvalitet så är filmduken lika viktig som själva projektorn.

Det specifika med en filmduk är att ytan är helt slät och tillverkad av material som återger bilden så naturtroget som möjligt utan att vare sig blända tillbaka eller förvränga.

Upphängningsbeslag och tillbehör medföljer inte, endast själva duken.


Se våra projektorer här


Specifikationer:

 • 16:9 -format
 • Storlek: 100 tum
 • Färg: Vit
 • Storlek: 2200 mm x 1250 mm
 • Upphängningspunkter: nej

Medföljer:

 • 1 x Filmduk