Xiaomi Mi Band 2 laddningskabel
Smart och enkel laddningskabel för ditt Mi Band 2 aktivitetsarmband. ta löst sensorn och koppla den till USB-laddaren.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Olavi M.
    Olavi M. (2017-04-16)
  • Produktfoto av Olavi M.
    Olavi M. (2017-04-16)

4/5 Ylimääräisenä latausjohtona ok. Alkuperäisen tuotteen mukana tuli latausjohto, mitä en aluksi tilatessani huomannut. Onneksi olen sen verran liikkuva, ettei ylimääräinen johto haitannut.
- Nousiainen, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi täysin odotukseni. Aiemmin olin jo tilannut Xiaomi mi bandin joka oli näppärä, pitkä akunkesto ja näin hajamieliselle myös suihkunkesto oli huippujuttu. Myös tarkka unenseuranta vastasi toiveita. Halusin kuitenkin myös sykkeenmittaus ominaisuuden ranteesta ilman sykevyötä, joten Mi Band 2 oli helppo valinta ja olen tyytyväinen. Päihittää varmasti loopit ym.mennen tullen helppouden ja rannekkeen mukavan materiaalin vuoksi. Ja rannekkeiden väriä voi vaihtaa asusteiden tai mielialan mukaan. Huippua.
- Hollola, Finland - ()
3/5 Halusin aktiivisuusrenkaan seuratakseni uneni laatua sekä pitääkseni "kirjaa" suoritteista liikunnassa. Kokemus on vielä valitettavasti negatiivinen. Odotin toimitusta 2 kk, tuntui liian pitkältä ajalta. Kun se vihdoin saapui, en saanut ohjeista selvää. Apua olen hakenut jopa Elisalta, mutta yhä tuloksetta. Ikäni (70v) huomioiden, tuote on vaikea saada toimimaan ja yhteyteen puhelimeni (Huawei 5) kanssa. Hinta oli mielestäni kohdillaan ja toivon, että saisin rannekkeen toimimaan ja säädettyä sen kellon ym kohdalta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Toimii. Pieni fiba oli käynyt rannekkeen toimitussisällössä, kuvauksessa kerrottiin, että latausjohto ei sisälly pakkaukseen, joten tilasin erikseen. Pakkauksessa oli kuin olikin oma johtonsa, joten näitä nyt on sitten kaksi, mutta ei tuosta konkurssia tullut. Hyvin on pelittänyt.
- Hattula, Finland - ()
5/5 Its as good as the one that came with mi band. The best thing is, that it came with protective film for mi band 2 screen. Good thing is that it costs as much as screen protector by itself. So its quite reasonable price and good quality.
- Taivassalo, Finland - ()
5/5 Varmaan yhtä hyvä, kuin rannekkeen mukana tuleva :). En ole vielä testannut, kun toimii vielä tuo alkuperäinen. 4,95€ ei ole paha hinta tästä.
- Kemi, Finland - ()

Xiaomi Mi Band 2 laddningskabel

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Laddningskabel för Xiaomi Mi Band 2 aktivitetsarmband. Ta löst sensorn ur armbandet och lägg den i den här USB-laddaren, enkelt!

Du kan till exempel ladda ditt armband från en powerbank. Denna laddare är inte universalmodell så det an vara riktigt bra att ha en extra till hands.

Se även:

Camo-armband
Färgrika armband
Displayskydd


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1 x Laddningskabel

Garanti:

3 månader