Solaris Persona 12W LED växtlampa E27
Forskare på McGill University har utfört forskning kring LED på tomatplantor, och funnit att förhållandet 10:1 i röda och blå dioder ger 3,5 gånger snabbare acceleration av tillväxten och dessutom bä

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sari K.
  Sari K. (2017-03-15)
 • Produktfoto av Aki V.
  Aki V. (2016-10-09)
 • Produktfoto av Aki V.
  Aki V. (2016-10-09)
 • Produktfoto av Toni P.
  Toni P. (2016-09-24)

4/5 Laitoin tämän vanhaan taimiamppeliin. Lamppu on aika leveä mutta ripoja viilaamalla sopi kantaan. Toiminta OK. Hinta on tällaiselle tuotteelle edullinen.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Oikein hyvä tuote. Pimeässä huoneessa tein kylvöt kokeilumielessä jo 10.2. Jo kuukauden kuluttua kylvöstä chilit/tomaatin-ja yrttien taimet näyttävät elinvoimaisilta ja osan jo olen koulinutkin suurempiin kasvatuskennoihin. Toimitus oli nopea, suosittelen.
- Lohja, Finland - ()
4/5 Varsinaista sijoituspaikkaa vielä haetaan. Ei olevarmaa mihinkä se lopullisesti tulee. Sen takia kuvaa en laitaa, koskapa " hallitus" päättää sen paikan.Hintaansa nähden kyllä hyvä peli.
- Palojoensuu, Finland - ()
4/5 Taimille ihan ok. Raskaampaan kasvatukseen ei riitä teho. Tomaatin ja tammen taimikasvatus kyseessä. Valon punainen väri saa kyllä kaikki kylän kukkahattutädit tärisemään tohveleissaan että varmasti se tekee laittomuuksia... Kun sillä on tuollaiset valotkin...
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Lamppu tuli nopeasti ja vaikuttaa laadukkalta. Lampun runkona toimii 12 W tehoon nähden todella muhkea alumiininen jäähdytyselementti, ei ainakaan luulisi kuumenevan liikaa. Valokeila on aika kapea, sopii huonekasvien valaisemiseen katosta roikkuvalla lampulla mutta ei niin hyvin jos lamppu on aivan ison kasvin vieressä.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Todella erinomainen valo kukille. Pieni virrankulutus hyvin kirkas.

Tällä sisäkukat todella piristyvät. Yksi valo oli särkynyt kuljetuksessa

uusi toimitettiin tilalle, erinomaista toimintaa.
- Suomijärvi, Finland - ()

Solaris Persona 12W LED växtlampa E27

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Forskare på McGill University har utfört forskning kring LED på tomatplantor, och funnit att förhållandet 10:1 i röda och blå dioder ger 3,5 gånger snabbare acceleration av tillväxten och dessutom bättre rottillväxt samt vackrare blad.

Denna 12W LED-lampa med vanlig E27-sockel är väl lämpad för enskilda större växter såsom tomat eller Chili, men kan också som ensam eller i serie med flera lampor fungera som året runt belysning till hela odlingen, beroende på dess storlek.


Specifikationer:

 • Effekt: 12W
 • Lämplig spänning: 85-265V (230V)
 • Sockel: E27
 • Lysdioder förhållande (röd:blå): 10:1

Garanti:

6 månader

226 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 22 h 42 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter