Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W
Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Urho K.
  Urho K. (2017-02-12)
 • Produktfoto av Markku S.
  Markku S. (2017-01-04)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-10-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Skönt med en lampa som är tyst, jag har en kraftigare men den behöver en fläkt. Den här är näst intill lika bra. Upphängningen är enkel. Jag rekomender denna växtlampa.
- Se ramvik, Sweden - ()
5/5 On muuten mahtava tuote koti puutarhureille. Näkisittepä minun tomaatin taimet, kyllä kelpaa mutustella taas kesällä puhtaasti kasvatettuja tomaatteja ja muitakin vihanneksia, kun taimet on saaneet valoa esikasvatus aikana riittävästi. Ääni on huriseva, vähän liian kova olohuoneeseen. Minulla se on käytössä autotallissa. En antaisi pois ja jos rikkimenisi ostaisin samanlaisen uudelleen. Nyt on toinen taimen kavatus kevät menossa.
- Merimasku, Finland - ()
4/5 Hyhö oatos, laadukkaamman oloinen mitä odotin. Tosin täytyy olla aika tarkka lampun korkeudesta että saa täyden hyödyn. Sopii hyvin vihannesten ja yrttien esikasvatukseen.
- Vierumäki, Finland - ()
4/5 toimii hyvin. vaihdoin 90w ledin alta pois ja skulaa ku junan vessa. chilit ja muut hyötykasvit voi eritt.hyvin;) ainoa miinus asennusvaijereista jne. on aika hankala saada tasapainoon jos katto esim.viisto. nim.merk.kokemusta on...
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tomaatit kasvivalon alla ovat vielä pieniä, mutta valo vaikuttaa tehokkaalta ja soveltuu jopa pienen kasvihuoneen valaisemiseen. Valon ripustus on helppo. Tuulettimen ääni hiljainen. Ainoa miinus on mielestäni liian lyhyt sähköjohto, joka jää roikkuman puoliväliin lattian ja katon väliin, kun valon ripustaa kattoon. Suosittelen
- Härmänkylä, Finland - ()
4/5 Tilasin kaksi valaisinta. Toimitus ok. Pakkaus hyvä ja ehjänä perillä. Tukevan ja jämäkän oloinen runko. Valoteho ja hajotus asiallisen oloinen. Ripustus järjestelmä ohuilla vaijereilla yhdestä pisteestä. Ei oikein toimi koska johto vetää valaisinta vinoon mutta ripustus korvakkeet hyvät joten asia ratkesi tekemällä omat kiinnikkeet. Muuten laadukkaan oloinen tuote mutta toinen ei toiminut. Osa lampuista pimeänä. Lähetetty takuu korjaukseen. Vielä ei osaa sanoa toimivuudesta kasvien suhteen koska valaisin ollut päällä muutaman viikon mutta usko on kova.
- Hamina, Finland - ()

Solaris Agrolex -LED-växtlampa 150W

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • Gratis frakt
 • 30 dagars returrätt

OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt. Leverans till kund sker från finska lagret med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset, så inga andra avgifter tillkommer!

Kontakta gärna kundservice för upplysningar om leveransdatum.

Massiv växtlampa med hela 150W effekt, vilket är otroligt mycket med tanke på att den drivs med lysdioder. Passar perfekt för att hålla dina växter nöjda under de mörka vintermånaderna, men lämpar sig givetvis också för att driva upp och skola plantor under våren.

Har du ett växthus kan du också flytta ut lampan när plantorna planteras ut. Detta hjälper till att härda plantorna, men även för att tillgodose med extra ljus under de mörka nätterna under våren.

OBS! Det är en kraftfull lampa, rikta den inte mot ögonen.


Specifikationer:

 • 150W effekt
 • Rätt kombination av röda och blå lysdioder
 • Beslag medföljer
 • Vikt: 4,5kg

Garanti:

6 månader