Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Hydra ClearVision spelglasögon
Hydra ClearVision glasögon är gjorda för att effektivt filtrera bort blått ljus och de passar såväl på kontoret som på LAN-partyt.
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon
 • Hydra ClearVision spelglasögon

4/5 Ovat toimineet oikeen hyvin, tosin tuntuu että suttaantuvat jatkuvasti ja ovat hankalammat putsata kuin normi silmälasit.

En ehkä suosittele tilaamaan ulkomaan varastolta, itse tilasin asemetallin väriset ja sain joka tapauksessa mustat, eli odotin turhaan pidemmän ajan sillä mustia oli varastolla.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Lasit ovat mukavat päässä ja ne ovat kivan näköiset. Olisin odottanut että olisivat laadukkaammat. Sangat ovat oikeen hyvän oloiset mutta linssit ovat jonkinlaista muovia/akryylia... Tämä ei tosin ole itseä häirinnyt. Ei voi kun todeta että ajavat asiansa oikeen hyvin eikä näitä laseja taida tähän hintaan suomesta saada joten pienestä laadun ''tinkimisestä" ei ole itsellä harmitusta tullut. Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Mukavan kevyet lasit, tekevät tehtävänsä. Ei paina nenänvarteen tai ole muutenkaan epämukavat. Silmien rasitus helpottaa heti kun nämä ottaa käyttöön. Hinta vähän turhan kova.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käytäm tuotetta kun teen tietokoneella töitä tai katselen pädiä/kännykkääni. Lasit ovat kevyet ja mukavat käytää. Eivät paina pietemmässäkään käytössä, 2-5h. Linssit aika matalat, joten voisivat olla hieman korkeammat.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Peililasit tekevät mitä väittävät. Ne ovat käytännössä muovipleksit, jotka estävät suuren osan sinisestä valosta pääsemästä läpi. Kun ne pistää päähän, kaikki näyttää siis hetken oranssilta, ennen kuin silmät alkaavat korjaamaan värejä normaaleiksi.

Lasit eivät sovi muodillisesti omaan päähäni ollenkaan. Ne ovat rumat ja kulmikkaat. Sankojen kiinnityskin hieman puljatuilla ruuveilla näyttää epävarmalta. Kuten myös pleksien kiinnitys jollain siimalla sankaan. Nenätuen kumityynyt myös hiostavat ja ahdistavat nenää pitemmällä käytöllä.

Lasit kuitenkin toimivat ainakin jollain tasolla. En ole varma vaikuttavatko ne mitenkään unen laatuun, en ole huomannut merkittävää eroa. MUTTA silmät väsyvät HUOMATTAVASTI vähemmän 3 ruutua tuijottaessa pimeässä huoneessa. Saan teksteistä paremmin selvää, kun näkö ei ala sumenemaan. Käytän laseja joka ilta.

Voisi ehkä kehun antaa myös sangoista, jotka ovat tarpeeksi ohuet, että laseja voi pitää myös kuulokkeet korvilla.
- Turku, Finland - ()

Hydra ClearVision spelglasögon

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

Hydra ClearVision glasögon är gjorda för att effektivt filtrera bort blått ljus och de passar såväl på kontoret som på LAN-partyt. Datorskärmar utstrålar en stor mängd blått ljus som i längden är skadligt för dina ögon och kan förorsaka huvudvärk och trötta ögon.

Linserna i dessa glasögon neutraliserar det blåa ljuset, samtidigt som de förbättrar kontrasterna, vilket gör det enklare att läsa på skärmen och förbättrar detaljera i dina spel, till exempel kan det bli lättare att se fiendens gevärspipa som sticker fram bakom hörnet.

Linsernas gula färg har man också lyckats reducera ner till det obefintliga. Glasögonen är med andra ord riktigt snygga och skalmarna är slittåliga och håller för ordentliga böjningar.


Specifikationer:

 • Filtrerar 100% av blått ljus
 • Robust konstruktion
 • Flexibla skalmar
 • Kompatibel med headset

Medföljer:

 • 1 x Hydra ClearVision glasögon

Garanti:

6 månader

329 kr Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 3 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 vardagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: