Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Takställning för projektor
Takställning för projektor är ett smart sätt att försäkra dig om att bilden alltid är densamma! Lägg böckerna som du tidigare haft som ställning i hyllan och montera på denna.
 • Takställning för projektor
 • Takställning för projektor
 • Takställning för projektor
 • Takställning för projektor
 • Takställning för projektor
 • Takställning för projektor
 • Takställning för projektor

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jaakko R.
  Jaakko R. (2019-03-07)
 • Produktfoto av Jaakko R.
  Jaakko R. (2019-03-07)

5/5 Hyvä ostos, helppo asentaa ja käyttää, riittävästi säätövaraa ja hyvin pysyy projektori siinä asennossa mihin sen säätää, ei heijaile.

Helppo laittaa kyprokkiin kahdella propulla, pysyy jämäkästi kiinni.

Hyvä ostos, suosittelen.
- Sipoo, Finland - ()
4/5 Ihan ok teline. Paljon säätömahdollisuuksia ja oli helppo kiinnittää. Ihan ok teline. Paljon säätömahdollisuuksia ja oli helppo kiinnittää. Ihan ok teline. Paljon säätömahdollisuuksia ja oli helppo kiinnittää. Ihan ok teline. Paljon säätömahdollisuuksia ja oli helppo kiinnittää.
- , tampere, Finland - ()
4/5 Telineessä on monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet eri tykeille.

Oma tykki oli helppo saada telineeseen kiinni. Mukana tulee erilaisia ruuveja ja kiinnityssankoja joten suurimman osan tykeistä saa todennäköisesti kiinni telineeseen mukana tulevilla osilla.

Hinta/laatu on kohdallaan tässä tuotteessa.
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Tarvitsin telineen jolla saada Epson EH-TW6600W (6,8 kg) kattoon edullisesti. Päädyin tähän tuotteeseen koska esitteessä luvataan jopa 41 cm kiinnitysväli jatkovarsilla. Projektorini kiinnikeväli on 34 cm kun muut budjettitelineet ovat vain n. 30 cm ja suunnattu pienemmille tykeille. Jalkojen kiinnitys projektoriin oli suht vaivatonta ja jatko-osilla sain lisättyä pituutta juuri niinkuin luvattiin. Teline itsessään on ihan jämäkkää "kiinanrautaa" ja asennettuna kestää hyvin kuormaa ja pitää jämptisti. Itse kattoon asentaminen vaati omalta osaltani pientä askartelua. Ensinnäkään en luottanut kattoon kiinnitettävän jalaksen vain kahteen kiinnityskohtaan joten porasin kulmiin neljä reikää ja vedin 8 mm propuilla kiinni lautakattoon, joten kiinnityksestä hieman tukevampi. Laitetta yksin nostaessa kattoon ongelmaksi muodostui tuotteen mukana tulleet nylon lukitusmutterit joita on mahdoton kiristää sormilla jolloin joutui toivomaan että olisi kolmas käsi apuna. Ratkaisin asian hankkimalla yhden siipiruuvin, siipimutterin ja sormiruuvin jolloin pystyin kannattelemaan tykkiä yhdellä kädellä ja kiristämään toisella. Tuotteen mukana tulleilla ruuveilla kiinnitys onnistuu kyllä mutta kannattaa hankkia kaveri avuksi vaikka kaljapalkalla. ;) Muuten voin suositella tätä tuotetta lämpimästi pienin varauksin.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ihan käypä projektorin kattoteline. Hyvinkin hintansa väärti. Jos jotain miinusta pitää antaa, niin ei ole sormiruuveja - joten säätämiseen tarvii työkaluja. Sekä säädöt ovat osittain hankalassa paikassa, jolloin telineen oikeaan asentoon kiristäminen kärsii. Mutta edelleen, täysin hintansa väärti ja paljon parempi kuin aiempi omatekoinen kahdesta kulmaraudasta tehty.
- Hyvinkää, Finland - ()

Takställning för projektor

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

Denna robusta projektor ställningen håller även en tyngre projektor fast i taket. Tack vare de justerbara/flyttbara skruvarna är den lämplig för många olika modeller av projektorer.

Tack vare mekanismen är det också möjligt att rotera projektorn 360 grader, utan att du behöver ta loss den! Notera dock att kablarna som är inkopplade bör ha lite spelrum också ifall du planerar på att svänga runt din projektor. I paketet medföljer även en 30 graders Svivel och 20 graders tilt -justeringsmöjlighet.

Maximalvikt för ställningen är 13.6kg.

Passar perfekt med T8e!


Specifikationer:

 • Vikt (max): 13.6 kg
 • 360 roterbar
 • 20 graders Tilt
 • 30 graders Swivel
 • Universalfäste

Medföljer:

 • 1 x Takställning för projektor

Garanti:

6 månader

449 kr Inkl. moms 25%
eller 55kr/månad Klarna
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 2 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.


Öppettider telefonservice vardagar 09:00 - 11:00
Tel: 010-55 173 90
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: