Klarus 14500 laddningsbart batteri 750mAh med MicroUSB uttag
När batteriet kräver laddning ansluter du en vanlig, t.ex. Android mobiltelefonladdare med MicroUSB-sladd till batteriet och den är på laddning.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Alpo H.
  Alpo H. (2018-05-04)
 • Produktfoto av Antti H.
  Antti H. (2018-04-04)

5/5 Tämä on mielenkiintoinen litium-akku elektroniikan harrastelijoille: Siinä on valmiina sisällä usb-liitin ja suojauspiirit. Eipähän tarvitse itse rakennella ja miettiä niitä. Cut-off jännite on 2.5V, ja suojauspiiri katkaisee, jos virta on yli 2A. Tämä akku on AA-kokoinen, joten se käy tavalliseen paristokoteloon. Saatavissa on muitakin kokoja.
- Ilomantsi, Finland - ()
4/5 Itse kyseistä akkua käytän klarus Mi7 taskuvalaisimen kanssa.

Hieman turhan arvokas tuote käyttä tunteihin nähden, mutta jos on varaa ostaa useampi akku, niin voin kyllä suositella.

Täydellä käytöllä kestää noin tunnin ja puolitehoilla kolmisen tuntia.

Lataus kätevää usb kautta, akkussa latauksen ajan palaa punainen valo, kun vajaa. Valo vaihtuu siniseen täyden latauksen koittaessa.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Kätevä ladata kun akussa oma micro-usb liitin. Käytän taskulampussa ja lamppu todella kirkas akun kanssa kun vertaa 1,5V pariston käyttöön. Enpä enää kalliimpia tuotteita aio ostaakaan e-villestä. Ostin Segway-kulkineen ja 1,5 vuoden jälkeen halusin ostaa varaosan. Minulle ilmoitettiin fiksusti: sorry, ei saatavana.
- Turku, Finland - ()
4/5 Hyvä akku ja saa ladattua suoraan laturilla kätevän usb-liitimen johdosta.Hinta oli vähän kallis mutta muuten olen akkuun tyytyväinen.Arvostelu sais olla pitempikin , mutta tämähän on vain akku.
- Ylistaro, Finland - ()

Klarus 14500 laddningsbart batteri 750mAh med MicroUSB uttag

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ny modell av batteri med Micro-USB -uttag direkt på batteriet! När batteriet behöver laddas så ansluter du en vanlig Android mobiltelefonladdare med MicroUSB-sladd till batteriet så börjar det att laddas.


Specifikationer:

 • Batterimodell: 14500
 • 3,7V
 • Kapacitet: 750mAh
 • MicroUSB-anslutning för laddning

Produkter du kanske är intresserade av: