Razer Imperator -spelmus 6400DPI
Razer Imperator är ergonomiskt utformad för PC-gaming och är ämnad för högerhänta.

5/5 Hiiri on loistava ja täyttää odotukset aloittelijasta edistyneeseen pelajaan.

Imperator on hyvin tarkka kunhan hiirimattovalinta on kunnossa.

Itselläni on hyvin tyypillinen, suomalaisen kokoinen kämmen ja siihen hiiri istuu hyvin, peukalon syvennyskin on kuin luotu omaa peukaloani varten ja hiireen tarttuminen tuo pienen hymyn joka kerta. Hiiri on yksinkertaisen tyylikäs ja hiljakseen vilkkuva Razerin logo kertoo että tämä hiiri ei paljoa esittelyjä kaipaa.

Hiiren kaikkia ominaisuuksia päästään käyttämään kun hiiri on omasta muististaan asentanut Razer Synapse softan, johon lataamista tai cdeitä ei tarvita. Asennuksen jälkeen pääset säätämään nopeuden ja kiihtyvyyden (jopa 50G) juuri oman pelitottumukseesi sopivaksi sekä voit luoda profiileja ja linkittää ne peleihisi sekä luoda makroja. Statistiikka hiiren käytöstä eri peleissä on mukava lisä.

Ainoa mikä hieman saattaa rikkoa laadun ja hyvän tuntuman tunnelmaa on vierityskiekko eli ''rulla'' joka heiluu hieman ja ei vain tunnu järin hyvältä sitä käyttäessä. Rulla on kuitenkin varustettu kumipinnoitteella saaden aikaan hyvin kiitettävän tarttuvuuden.

Rullan heiluvuus onkin ainoa pieni ongelma tässä muuten hyvässä hiiressä, josta kuitenkaan mitään käytännön haittaa ei synny.

Lopuksi, Imperator ei jätä kylmäksi, olit sitten etsimässä ensimmäistä oikeaa pelihiirtä tai upgreidaamassa pelihiirtäsi tarkemmaksi. Ostaisinko tämän hiiren uudelleen? Ostaisin!
- Ähtäri, Finland - ()

Razer Imperator -spelmus 6400DPI

★★★★★
★★★★★
1 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Razer har under många år varit en stor aktör bland spelmöss, och många av de bästa lagen i världen använder uteslutande deras möss som kännetecknas av kvalitet och ergonomisk design.

Razer Imperator är ergonomiskt utformad för PC-gaming och är ämnad för högerhänta. Den har 7 programmerbara knappar och två av dessa är tumknappar. Den har dubbla sensorer, både optisk och laser, för att garantera precision, och knapparna har hypersnabb responstid.


Specifikationer:

  • Upplösning: 6400 dpi
  • 4G dubbla sensorer, både optisk och laser
  • 7 hyperresponsiva knappar
  • Justerbar känslighet

Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: