Spelmus -Thunder
Spelmus -Thunder

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Minni M.
  Minni M. (2016-10-20)
 • Produktfoto av Miikka K.
  Miikka K. (2016-01-04)
 • Produktfoto av Keijo T.
  Keijo T. (2015-12-01)
 • Produktfoto av Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)
 • Produktfoto av Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)

4/5 Lapselle käyttöön ostettu ja toiminut todella hyvin. Tällä laitteella ainakin hinta on todella hyvä. Ainut huono on tosi pitkä johto joka on välillä edessä.
- Ylivieska, Finland - ()
4/5 Laadukas pelihiiri hintaan nähden. Led-kuviot on siistit ja vaihtaa väriä. Hiiri on ollut jokapäiväisessä käytössä ja tuntunut hyvältä. Suosittelen tuotetta lämpimästi jos etsii laadukasta pelihiirtä halvalla.
- Kälviä, Finland - ()
5/5 Todella hyvä hiiri! Ostin miehekkeelle lahjaksi, ja kovasti tykkäsi ! :)

Ainoat miinukset ovat, ettei hiiren led-valoa saa palamaan tietyllä värillä ja se, ettei hiiren valo sammu, kun koneen sammuttaa vaan se jää päälle.

Muuten todella hyvä hiiri :)
- Raikuu, Finland - ()
5/5 Yllättävän laadukkaan ooinen pelihiiri. Dpi-säädin toimii. Led-valoja ei ole näköjään mahdollista kytkeä pois päältä, mutta ei paljon haittaa.
- Rajamäki, Finland - ()
5/5 Hiiri tuntuu vallan mainiolta käteen ja hiirestä saa hyvän otteen pinnoitteen ansiosta. Hiiren herkkyyttä saa näppärästi säädettyä lennosta neliportaisesti. Ainoa huono puoli on hiukan halvanoloinen viimeistely, mutta edullinen hinta saattaa selittää huononlaisen viimeistelyn.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Ostin pojalle pelihiireksi. Vähän ensin arvelutti voiko näin halpa hiiri pelittää. Mutta positiivinen yllätys, se toimii !! Poika erittäin tyytyväinen,

pelailee GTA 5:sta , Battlefield 4:sta ja WOT:ia. Vaihtuva salamakuvion väri piste iin päälle, ainakin pojan mielestä se oli tärkein kriteeri miksi hän sen halusi.
- Littoinen, Finland - ()