Raytheon X3 CF spelmus
Raytheon X3 CF optisk spelmus med 2000DPI resolution erbjuder dig en fantastisk spelupplevelse. Musen ansluts till USB port och har sex knappar. Ta dina datorspel till nya höjder med en förbättrad mus!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markku L.
    Markku L. (2016-08-03)

5/5 Hintaansa nähden hyvä ostos. Oivallinen hiiri pelikäyttön ja tavalliseen naputteluun. Kivan näköinen, muotoilu tosi hyvä (varsinkin ergonomisen hiirimaton kanssa), sopii ainakin pienikätiselle :D Noita "lisänäppäimiä" on vain kaksi, tällaiselle kasuaalipelaajalle juuri sopiva määrä.
Riku S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 hintaansa nähden aivan loistava peli hiiri perus pelaajan käyttöön. olen käytänyt hiirtä noin 3 kk aktiivisessa peli käytössä ja en ole havainnut mitään ongelmia.
Markku L. - Paimio, Finland - ()
3/5 Tuote oli aivan liian pieni käteen ja sen vuoksi hankala peleissä.

Hinta oli laatuun nähden hyvä ja tuote oli kyllä kestävä.

Mutta pelkkään pelaamiseen hankala hallita kokonsa vuoksi.
Sari H. - Turku, Finland - ()
3/5 pelatessahan tämä on hintalaadultaan kokolailla hyvä,sormi nappulat sioitettu hyvin ja ne löytyvät pienellä opettelulla,käsituntuma mukava luistaa matolla mukavasti,terävät mutkatkin hoituu ihan kivasti eikä seuraaja meme menojaan,kyllä suosittelen sille joka tyytyy kohtuulliseen pelattavuudeltaan ja hinnaltaan.
Alpo S. - Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Toimiva, ergonominen pelihiiri, joka ajaa asiansa ihan hyvin, ilman vastaväitteitä. Dpi liian pieni omaan käyttöön, saisi olla 2400dpitä maksimit, että tällä pääsisi sinne mihin haluan (eli kuuhun)
Ville M. - Varkaus, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen reilu vuosi sitten ja se on toiminut Mahtavasti. Hiiressä ei ole mitään vikaa, se on kestänyt yllättävän hyvin ja toimii myös hyvin.
Miko K. - Lohja, Finland - ()

Raytheon X3 CF spelmus

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Raytheon X3 CF optisk spelmus med 2000DPI resolution erbjuder dig en fantastisk spelupplevelse. Musen ansluts till USB-porten och har sex knappar.  Ta dina datorspel till nya höjder med en förbättrad mus!

Specifikationer:

  • Vikt (med förpackning): 96g
  • USB-anslutning
  • Knappar: 6st
  • Optisk resolution: 2000DPI

145 SEK Info om moms
Norm. 199
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter