Fast 100'' filmduk för projektor
Denna jättestora duk är hela 100" tvärs över. Den har en svart 6 cm bred aluminiumram med sammetsbeklädnad. Förvandlar ditt vardagsrum till en biosalong!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pekka J.
  Pekka J. (2017-11-26)

4/5 Kehys oli helppo koota ja valkokangas rypytön. Hyvät lähtökohdat siis. Leveyssuunnassa valkokangas menee helposti ja hyvin paikalleen. Pystysuunnassa kangas on liian pieni ja ei yllä kehyksen alle kunnolla, vaan kankaan mustat reunat jää näkyviin. Kiinnityskoukkujen kohdilta vieläpä aaltoilevasti. Mukana tuli (sattumaako?) saman verran ylimääräisiä koukkuja kuin on kiinnityspaikkoja yhdellä pitkällä sivulla. Kaksi koukkua peräkkäin kangas on hyvällä tiukkuudella, mutta edelleen (luonnollisesti) musta heijastava reuna jää näkyviin. Olisin antanut viisi tähteä, jos tätä ongelmaa ei olisi, koska kehys on ok, hinta on huippu ja kuvantoisto ok.
- Lappers, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen kiinteä valkokangas. Jämäkät ja yllättävän hyvännäköisetkin samettijäljitelmällä päällystetyt alumiinikehykset pitävät kankaan napakasti paikallaan, eikä kurttuja näy. Kokonaisuus on kevyt ja helppo ripustaa seinälle, mukana on ihan kaikki seinäkiinnikkeistä lähtien ja vähän varaosiakin. Huomaa kankaan gain-arvo 1.1, kuva on hyvin kirkas.

Kangas tulee todella hyvin paketoituna pitkäksi parimetriseksi pötköksi. Paketti on muuten niin pitkä, että ei mahdu pienimpiin autoihin suosiolla, mikä kannattaa ottaa huomioon noutaessa. Kankaan kasaaminen on kohtuu helppoa, mutta kiinankielisistä ohjeista ei juuri ole iloa. Olennaista on, että ennen kankaan pingottamista jousilla kiinni kehykseen, pitää muoviset kepit ujuttaa kankaan sivuilla meneviin kanaviin. Jos kepit eivät ole paikallaan, jouset repivät kankaan reunoilta rikki.
- Oulu, Finland - ()

Fast 100'' filmduk för projektor

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • Gratis frakt
 • 30 dagars returrätt
OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt, uppmärksamma exceptionell leveranstid.

OBS! Förköpsprodukt, beräknad leverans 6 februari.

En filmduk av hög kvalitet låter dig njuta maximalt av din filmupplevelse! Denna jättestora duk är hela 100" tvärs över. Den har en svart 6 cm bred aluminiumram med sammetsbeklädnad. Sammet är ett utmärkt material för att förhindra att kanterna blänker och samtidigt ser det snitsigt ut!

Tyget är flexibelt och det spänns upp i ramen med hjälp av flera fjädrar. Detta gör att duken alltid är riktigt jämn och spänd. Materialet återger färger och kontraster på ett naturligt sätt.

Filmduken är enkel att montera och allt du behöver finns med i förpackningen. Det perfekta tyget för dig som vill förvandla ditt vardagsrum till en biosalong!


Specifikationer:

 • Bildområdets storlek: 2220 x 1210 mm
 • Bildformat: 16: 9
 • Kanter: 60 mm
 • Ramens mått: 2340 x 1330 mm
 • Gain: 1,1
 • Tygets material: Vinyl

Medföljer:

 • 1 x Fast 100'' filmduk för projektor
 • 1 x Nödvändiga verktyg och delar för monteringen (inklusive reservdelar)

Garanti:

1 år