Filmduk till projektorer 100'' 16:9
Har du en projektor stationerad i ett specifikt rum så är en filmduk ett måste. Denna produkt är lika viktig som själva projektorn för bästa möjliga kvalitet!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Lauri P.
  Lauri P. (2017-10-30)
 • Produktfoto av Toni T.
  Toni T. (2017-07-23)
 • Produktfoto av Jari V.
  Jari V. (2017-02-25)

5/5 Laitoin kankaan liimalla vaneriin on helppo kiinnittää seinälle ja eiku tykittämään elokuvaa kankaalle. Hinta naurettavan halpa laatuun nähden. Kelpo tuote. Suosittelen!
- Kolho, Finland - ()
5/5 Erinomainen tuote, en oikeastaan näe mitään huonoa. Normaalisti tän kokoisesta kankaasta saa pulittaa helposti se 300e ni 40e on ihan naurettava hinta! Tilasin vahingossa 2kpl näitä ja olin jo valmis palauttamaan toisen kankaan, mutta asennuksen jälkeen tulin järkiini ja säästin toisenkin kankaan jos joskus tulee tarvetta. Kankaan asennus on nopeaa ja kätevää kakspuoleisella teipillä ja hoituu myös yksin. En voisi olla tyytyväisempi 5/5
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tuotetta elokuvien katseluun, toimii hyvin, materiaali kuten luvattu, kehikko helppo rakennella kankaan ympärille, olen tuotteeseen tyytyväinen.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Ostin tämän kankaan äijäluolaani FullHD -tykin kaveriksi. Kangas on hintaansa nähden laadukas, mitä nyt yhdessä kohdassa on ylimääräinen pystysuuntainen rantu. Se ei tosin näy kuin hyvin tarkkaan staattista kuvaa katsellessa. Kuva-alan koko on enemmänkin 98-99", koska mustat reunat on laskettu mukaan kankaan mittoihin. Tuote tuli hyvin pakattuna. Kankaassa oli aluksi voimakas tuoksu, mutta se laantui kyllä parissa päivässä. Tein kankaalle listoista kehikon, johon laitoin vielä huonekalujen taustalevyistä tuttua 3 mm kovalevyä päälle. Liimasin kankaan tähän levyyn käyttäen sprayliimaa. Tällä tavalla sain ihan ok-laatuisen ja jämäkän kankaan hyvin pienellä rahalla. Hintaansa nähden hyvä ostos, mutta vaatii DIY -henkisyyttä, jotta saa kaiken hyödyn irti.
- Ilomantsi, Finland - ()
5/5 Aivan täysi kymppi! Edullinen kangas, eikä mitään negatiivista ole vastaan tullut. Asennus yksin on vähän vaikeaa, mutta kaverin kanssa menee sujuvasti. 100" tuuman kuva on suorastaan henkeä salpaava! Suosittelen lämpimästi!
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Ihan OK tuote. Tykin kuva parani huomattavasti jos vertaa valkoiseen seinään. Kangasta asennettaessa varottava todella paljon ettei tule taitoskohtia koska kangas repeää ja taittuu tai menee ryppyyn telkkarin helposti. Muuten ihan OK. Ei minkäänlaista kiinnityshärpäkettä. Itse asensin vahvalla kaksipuoleisella teipillä maalattiin betoniseinään ja pysyy siinä loistavasti. Asennettaessa tuli ryppyjä kankaaseen vaikka kuinka otin varovaisesti.
- Helsinki, Finland - ()

Filmduk till projektorer 100'' 16:9

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars returrätt

Om man har en projektor stationerad i ett specifikt rum så är en filmduk ett måste. En vit vägg fungerar visserligen någorlunda, men om man vill ha bästa möjliga kvalitet så är filmduken lika viktig som själva projektorn.

Det specifika med en filmduk är att ytan är helt slät och tillverkad av material som återger bilden så naturtroget som möjligt utan att vare sig blända tillbaka eller förvränga.

Upphängningsbeslag och tillbehör medföljer inte, endast själva duken.


Se våra projektorer här


Specifikationer:

 • 16:9 -format
 • Storlek: 100 tum
 • Färg: Vit
 • Storlek: 2200 mm x 1250 mm
 • Upphängningspunkter: nej

Medföljer:

 • 1 x Filmduk