Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Filmduk till projektorer 84'' 16:9
Investera i en riktig filmduk till din projektor och säkerställ att bilden blir så bra som den kan bli. En billig investering för en bättre upplevelse!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ville S.
  Ville S. (2017-03-01)
 • Produktfoto av Jesse L.
  Jesse L. (2017-02-11)

4/5 Asiallisen tuntuinen mutta hankalasti asennettava kangas. Vaatisi jonkinlaiset raamit tms että sen saa asentumaan nätisti suoraan, joten on jäänyt vielä odottamaan asentamista
- Tampere, Finland - ()
4/5 Koska on pelkkä kangas, vaatii omanlaisen virityksen tai ripusteluvaihtoehdon kuten vanhaan rullaverhoon. Pelle Peloton-ratkaisu. Tämänhintaisena täyttää odotukset.
- Mänttä, Finland - ()
3/5 Hyvä ja edullinen peruskangas tykille. LCD tykillä hyvä kuva. kangas rullautuu nätisti. Alareuna tuppaa aluksi vähän kiertymään mutta painon avulla sai ojentumaan tasaisesti. Kannattaa levittää "asettumaan" ennen asennusta. Pieni miinus hajusta. Onneksi haihtui nopsaan.
- Klaukkala, Finland - ()
3/5 Saapui tiukkaan rullaan käärittynä kuten odottaa sopii. Materiaali toimii mainiosti heijastavana kankaana, mutta tuohon kiinnittämiseen seinälle saa käyttää hieman vaivannäköä, koska rullatulla kankaalla on takaisin kiertymispyrkimys.
- Nokia, Finland - ()
4/5 Tuli hyvin pakattuna pahvitötterössä, josta oikeni parissa tunnissa lattialla levitettynä. On pelkkä valkokangas, vaikuttaa vahvalta kernikangastyyppiseltä. Kangas on jotenkin kiinnitettävä seinään tai sitten laitettava ylä- ja alareunaan kevyet listat. Kuva on oikein hyvä.
- Turku, Finland - ()
5/5 Käsittämättömän nopea toimitus Suomi varastolta Kiitos ! Valkokangas on tehty positiivisen vahvoista materiaaleista, siinä ei kuitenkaan ole minkäänlaista kiinitys härveliä mukana joten se on itse valmistettava tai naulattava seinään. Kannataa kuitenkin antaa kankaan ensin palautua roikottamalla sitä niin että vain yläosa on kiinni ja sitten alareunaan painoja vaikkapa pyykkipojilla kiinni, näin muutama päivä ja vasta sitten lopullinen kiinnitys.
- Raatala, Finland - ()

Filmduk till projektorer 84'' 16:9

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

En vit vägg fungerar visserligen någorlunda, men om man vill ha bästa möjliga kvalitet så är filmduken nästan lika viktig som själva projektorn.
Underlaget du projicerar på har stor påverkan på bildkvaliteten.

Ytan på denna filmduk är helt slät och tillverkad av material som återger bildennaturtroget som möjligt utan att vare sig blända tillbaka eller förvränga.

Upphängningsbeslag och tillbehör medföljer inte, endast själva duken.


Se våra projektorer här


Specifikationer:

 • 16:9 -format
 • Storlek: 84 tum
 • Färg: Vit
 • Storlek: 1910 mm x 1100 mm
 • Upphängningspunkter: nej

Medföljer:

 • 1 x Filmduk

329 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 3 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas 10 h 19 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: