Emojikudde, puss
Emojis är pop! Dessa kuddar ger en rolig och fräsch inredningsdetalj i vilket rum som helst.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joel P.
    Joel P. (2017-05-27)

4/5 kiva edullinen tyyny..vaikuttaa laadukkaalta ja kestävältä. tyyny on sopivan kokonen eikä mikää ihan pikkunen niinku muut tyynyt mitä täältä ostannu..ois vaa pitän ostaa 2 ku on kivan näköset sohvalla :)
- Kotka, Finland - ()
5/5 Vaimolle ostin ko. tyynyn ja todella tykästyi tähän kovasti. Materiaali mukavan tuntuista. Sisältö oli ehkä hieman muhkurainen, mutta eiköhän se käytössä tasoittune.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Hieman epäsymmetrinen. Laatu vaikuttaa hyvältä, joskin suoja-aineet tms. tuoksuivat omituisille. Tyyny oli pakattu ohkaiseen mustaan muoviin jossa oli toimituksen jäljiltä pari reikää. Tyyny itse kestänyt hyvin lasten käytössä.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Melkein täydet arvosanat saa, todella kiva lahjaksi :D Hyvän laatuinen, pelotti vähän että tuleeko sisällöt pursuten ulos tai ottaako uutta muotoa pidemmän päälle käytössä mutta ei mitään ongelmia. Pystyy jopa hyvin pestä kun saa täytteen ulos vetoketjun ansiosta. Saumat tai muoto ei kärsinyt lainkaan 10 viikon käytössä, edelleen kuin uusi :)
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin tyynyn rakkaalleni joululahjaksi. Hän tykästy heti tyynyyn. Tyyni on koristeena soffalla. Hinta/laatu suhde on hyvä. On erilainen lahja, en ole missään muualla nähnyt samanlaista. Olemme tyynyyn täysin tyytyväisiä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Kuulin että nykypäivinä ihmiset lähettävät näitä emoticoneja toisilleen, joten päätin itsekin lähettää vaimolle... Hehe. Meni muutama viikko perille saapumiseen, mutta vaimo tykkää. Laatu on hyvä, tyyny pehmoisen samettinen ja juuri oikean näköinen. Hinta ei kyllä ole edullisimmasta päästä.
- Ii, Finland - ()

Emojikudde, puss

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Emojis torde vara ett bekant fenomen för alla som inte blivit kvar på 1990-talet. Nu kan du köpa dina favorit-emojis i formen av en dyna!

Du kan välja mellan två olika storlekar. Dynorna ger en fräsch fläkt av modern inredning i vilket rum som helst. Passar även bra som gåva.

Kolla in vårt utbud av emojikuddar!


Specifikationer:

  • Material: Polyester och plysch
  • Storlek: Liten 35 x 35 cm, Stor 55 x 55 cm