Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone 7 / 7 Plus pansarglas
iPhone 7 / 7 Plus pansarglas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Eemeli .
    Eemeli . (2019-06-17)
  • Produktfoto av Eemeli .
    Eemeli . (2019-06-17)

4/5 Helppo ja nopea kiinnitys ilman kuplaongelmia. Lasin kunnollinen puhdistus kannattaa tehdä. Riittävä paksu kunnolliseen suojaamiseen.

Ei moitittavaa. Katsotaan kuinka kestää!
- Laihia, Finland - ()
4/5 Näytönsuojalasi, joka ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Sopii loistavasti iPhone 8 plussaan. Helppo asettaa paikoilleen, käytössä lasia ei enää pienen käytön jälkeen edes huomaa.
- Reila, Finland - ()
2/5 Panssarilasi ei istu puhelimeen, joka reunalle jää noin 1-2 millin suikale ilmaa, toisinsanoen lähtee muutamassa päivässä koko pska irti. Erittäin perseestä, tätä arvostelua kirjoittaessa on jo yläreunasta lähtenyt irtoamaan enemmän vaikka lasi on asennettu noin 5 minuuttia sitten. Täyttä skeidaa, en voi suositella.
- Kangashäkki, Finland - ()
3/5 Perinteinen lasinen suojakalvo iPhonelle. iPhone 8 plussan näyttöön ei ihan täydellisesti sovi, sillä jättää ihan minimaalisen kapean kaistaleen peittämättä molempiin sivureunoihin. Muuten hinta-laatusuhde ihan ok.
- Reila, Finland - ()
5/5 Helppo laittaa näytön päälle ja helppo pitää puhtaana .suojaa hyvin näyttöä juuri oikean kokoinen. Näytös joka on puhelimessa iPhone 7 plussan näytön suojana ja toinen on iPhone 7 näytön suojana . Ostos oli todella hyvä ja. Opea toimitus
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Tuli nopeasti postissa. Oli todella helppo kiinnittää, ei jäänyt yhtään jälkiä, ilmakuplia eikä mennyt vinoon. Nyt kuitenkin käytössä huomaa, että alkaa jo hieman reunat rapistumaan. Ei pahasti, mutta pikkuhiljaa. Nopeammin kuin edellisen, joka kesti n 5kk. Nyt käytetty n 1kk.
- Helsinki, Finland - ()

iPhone 7 / 7 Plus pansarglas

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Glöm repiga skyddsfilmer och köp härdat glas istället!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till viss del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.

Leveransen innehåller ett skärmskydd av glas samt duk och tillbehör för att applicera.


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: