Böjbar LED-panel
Denna böjbara LED-panel kan användas som bland annat körljus, dimljus, parkeringsljus eller arbetsljus. Snygg isoleringen på kablarna och bra ljusstyrka.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Henry A.
    Henry A. (2017-03-30)
  • Produktfoto av Henry A.
    Henry A. (2017-03-30)

4/5 Laiton pakettiautoon lisäperuutusvaloiksi näkyvyys pimeällä tosi hyvä.

Yksinkertainen asennus takapuskuriin kiinni ja johtojen kytkentä helppoa .Katsastusmies tovin katseli ja totesi ei ole e hyväksytyt mutta ketä ne haittaa. Suosittelen hinta ja laatu kohdallaan.
- Tampere, Finland - ()
4/5 No en ole vielä löytänyt mitään käyttöä, kun siinä ei ole minkäänlaista etulasia tai muovia, sade pääsee suoraan laitteen sisään ja se ei varmaan ole hyvä, tuote on varmaan hyvä kuivissa olosuhteissa. Suomessa ei paras mahdollinen. Hinta on kyllä hyvä.
- Eno, Finland - ()
2/5 en suosittele

kärryn lisä vilkuiksi ei mitää hyvää. Heti alkuun toinen ei toiminut ollenkaan toinenkin välkky. en suosittele kallis Hintajaa
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 parkkivaloiksi ja lisävilkuiksi menossa pakuun, todella kirkkaat ja värikin oli sopivasti valkoinen. Miinuksena on se että valon takaosasta menee kaikki vesi sisään niin voi olla että ei ole pitkäikäiset valot. Hintaansa nähden jopa muuten hyvät!
- Kuluntalahti, Finland - ()
3/5 En ole vielä lopullista paikkaa keksinyt, koska autooni en näitä laita? Eivät oikein sovi, koska ovat sen verran roheaa tekoa että näkee heti halvan tuotteen laadun? Ehkä ne johonkin saan sovitettua, tai annan lahjaksi ja siirrän pulman saajalle!?
- Oripää, Finland - ()
4/5 LED-paneeli oli heräteostos jota en ole vielä ehtinyt asentaa mutta testasin sen kirkkautta ja sitä riittää. Jos paneeli olisi hieman kapeampi niin se lisäisi asennusmahdollisuuksia. Hinta/laatu kohdillaan.
- Jämsä, Finland - ()

Böjbar LED-panel

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Denna böjbara LED-panel kan användas till exempel som körljus, dimljus, parkeringsljus, backljus eller arbetsljus. Ser man på hur otroligt tunn panelen är så är ljusstyrkan otrolig!

Den har ett klart sken och ett gulaktigt sken, vilket kan användas för att göra din blinkers tydligare om du väljer att koppla ihop panelen med din blinkers. Du kan även koppla ihop de båda ljustyperna för att få en större total ljusstyrka.

Det material som gör LED-panelen böjbar är en blandning av silikon gummi, kanske med större delen silikon. Som material ger det ett slitstarkt intryck. Det finns fästpunkter för skruvar. Med i paketet finns också stark dubbelsidig tejp med vilken du kan göra din montering bombsäker, oberoende av fästpunkter.

Isoleringen på kablarna har man gjort snyggt, åtminstone om man jämför med många andra liknande produkter. Kablarna är tunna, men å andra sidan behöver de inte föra över stora mängder ström. De behöver inte vara fingertjocka superkablar :) I kablarnas ända finns runda ABIKO kontakter.

Produktchefen rekommenderar!

Böjbar LED-panel är inte godkänd för landsvägstrafik.


Specifikationer:

  • 12 och 24V
  • Mått: 26 x 3,8 x 0,8cm
  • Kablarnas längd: 9cm

Medföljer:

  • 2 x Böjbar LED-panel
  • 2 x Dubbelsidig tejp
  • 4 x Monteringsskruvar

Garanti:

3 månader