AMP Xenon-konverteringskit H7 55W Slim
AMP Xenon-konverteringskit H7 55W Slim

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markus H.
  Markus H. (2017-01-21)

5/5 Erittäin helppo asentaa ja todella kirkaat käytössö. Ja suosittelen todellakin +++++ Ja tässä paketissa todellakin hinta ja laatusuhde on erittäin kohdillaan.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Hyvät valot nyt näkee ajella.

Asennus helppo , ohjeet hyvät.

Hyvin sopivat alkuperäisten valojen tilalle.

Pakkaus hieno ja ehjä

Suosittelen.

Hinta mainio.
- Vermuntila, Finland - ()
4/5 AMP Xenon-muutossarja H7 55W Slim *2

kyseisen tuotteen laitoin autooni ja asennus meni ihan ok. toinen boksi oli tunnin ajonjälkeen rikki joten vaihtoon meni. vihdoin sain toisensatsin ja ne asensin autoon, ja hyvin näkyy ja on toiminu. toimitus vois olla hiukan nopeampaa ja kaikki tilatut tuotteen vois tulla kerralla, eikä kahessa eri osassa. katotaan nyt vielä,et millon saan sen rikkinäisen takas takuukorjauksesta....
- Kiiskilampi, Finland - ()
5/5 Laitoin halogeenien tilalle lisäpitkiin ja valotehoa tuli älyttömästi lisää. Nyt kyllä latu aukeaa kun laittaa pitkät päälle. Asennus helppoa ja sarja on laadukas. Vastaava sarja suomesta ostettuna maksaa 95€
- Jaala, Finland - ()
1/5 Tuotetta en ole käyttänyt koska en ole sitä vielä saanut.odotukset oli jonkunlaiset vielä Marraskuun alussa kun tuotteen tilasin mutta nyt kahden kuukauden jälkeen ei enää niinkään kovat. En boi suositella E-villeä muille jos toimitusaika on noinkin pitkä.
- Pulkkila, Finland - ()
2/5 Kyseinen tuote ei sovellu minun autooni. Xesonit vilkkuvat sekä syttyvät huonosti. Autoni on mb c180 w204 vm.2009. En olisi ostanut kyseistä tuotetta jos olisin tiennyt että se ei sovellu autooni. Olisi mukavaa jos olisi jonkinlainen tieto mihin tuote soveltuu. Hinta on kohdallaan. Valot jäävät todennäköisesti tallin hyllylle.
- Tampere, Finland - ()

AMP Xenon-konverteringskit H7 55W Slim

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

En av de bästa Xenon -konverteringssatserna i Sverige blir nu tillgängliga hos e-ville.com! Konverteringssatsen med ytterst slimmade ballaster ryms på många ställen under huven. Konverera till Xenon så lyser dina strålkastare många gånger starkare än med vanliga halogenbrännare.

I paketet medföljer två Xenon-brännare, ballaster och alla nödvändiga tillbehör. Hela kitet är utformat så att du ska behöva göra så små ingrepp på bilen som möjligt. Alla kontakter är av modellen AMP Superseal, det vill säga de är helt vattentäta. Passar till både nyare och äldre bilar, och denna modell av ballast har raporterats ge ytterst få radiostörningar, som annars kan vara ett problem när man konverterar. 

Färgtemperaturen 6000K är mycket vit och ibland kan den även få en svagt blå färgton. Om du istället föredrar en färg som liknar dina gamla halogenlampor rekommenderas färgtemperaturen 4300K.

I vårt urval hittar du även reserv Xenon-brännare (också de som är mindre vanliga), ballast, effekt-ballast, 24V Ballast etc. Vi har också många olika watt-alternativ på Xenon-brännarna.

Se alla våra Xenon-produkter här.

Obs! Ej för användning i trafik.


Specifikationer:

 • Sockel: H7
 • Inspänning: 9-16V
 • Uteffekt: 55W
 • Normal spänning: 13.2V
 • Märkström: 4.2A
 • Driftstemperatur: -40°C - +105°C
 • Ballast mått: 84x62x16mm

Medföljer:

 • 2 x Xenon-brännare
 • 2 x Ballaster
 • Installationsanvisningar på engelska
 • Monteringstillbehör

Garanti:

1 år