Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Mose H4-3 Xenon lampor hel- och halvljus
2 x H4 xenon-lampor, med Xenon hel- och halvljus. Vid växling mellan hel- halvljus förflyttar sig lampan framåt och bakåt. Reläserie medföljer.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Karri T.
  Karri T. (2017-01-12)
 • Produktfoto av Aki T.
  Aki T. (2016-01-28)
 • Produktfoto av Heikki P.
  Heikki P. (2014-10-19)

4/5 Toimi vanhassa civikissä loistavasti. Maantiellä ku ajeli ni ei paljoa tarvinnut pitkiä käytellä :) hinta laatu kohillaan kesti itellä ainaki vuoden voi olla et toimii vieläkin vaikka jäi autoon kun vaihoin. Ei valittamista :)
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Xenonpolttimot toimineet henkilöautossa nyt n. vuoden verran moitteitta. Asennus oli helppo ja hinta/laatusuhde todella hyvä. Tuote saapui ajallaan, eikä moitittavaa löydy. Suosittelen!
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Vanhan auton valot kirkastuivat kertaheitolla.Suosittelen jos on katsastuskonttorin kanssa väleissä ja/tai vaihtaa normit tilalle katsastukseen.
- Muhniemi, Finland - ()
2/5 Ostettua tuli mutta todettuani ettei saa kytkettyä päätyi tuote kaapin perälle ja sittemmin kadonnut jonnekin. Kadun ostamista, koska en saanut otettua käyttöön, muuten päällisin puolin tuote vaikutti laadukkaalta ja hyvältä.
- Riihimäki, Finland - ()
2/5 Tuotetta ei pystynyt asentamaan, koska vahvistin osassa oli ihan erinlaiset liittimet kuin lampuissa. Tällä hetkellä odotellaan toimittajan komenteja ko asiaan. Valot saisi ehkä asennettua vaihtamalla liittimet, mutta kun piti olla asennusvalmispaketti.
- Naarajärvi, Finland - ()
5/5 Toimii kuten kuuluukin. Asensin moottoripyörään jossa normaali H4 valo. Kuvio menee vähän huonoksi, mutta valovoimaa tulee kyllä lisää. Vaihto lyhyeltä pitkälle tapahtuu nopeasti ja on ainakin yhden kesän kestänyt täristystä hyvin. Asennuskin oli parin tunnin urakka. Ohjeet on tosin vähän sieltä tännepäin, mutta kytkentä on varsin selkeä, onnistuu ilman ohjeitakin.
- Kangasala, Finland - ()

Mose H4-3 Xenon lampor hel- och halvljus

★★★★★
★★★★★
42 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

2 x H4 xenon-lampor, med Xenon hel- och halvljus. Vid växling mellan hel- halvljus förflyttar sig lampan framåt och bakåt. Reläserie medföljer.

Lätt installerade xenon ljus-kit till din bil! Den får ett nytt utseende och framför allt, mer ljus! Xenon - konverteringssatser ger upp till fyra gånger mer ljus än vanliga halogener. Tillverkarna lovar tio gånger längre livslängd än vanliga halogenlampor. Du kan välja mellan 4300K​​, 6000K eller 8000K i färgtemperatur. 

Färgtemperatur

Färg Effekt
4300K Vitt 4600 lm
6000K Vitt/Blåaktigt 4200 lm
8000K Ljusblått 3700 lm

Extra:

Medföljer:

 • 2st Xenon lampor
 • Reläserier

Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: