Zero Drift -transportväska
Zero Drift -transportväska

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Leena P.
  Leena P. (2016-05-05)
 • Produktfoto av Leena P.
  Leena P. (2016-05-05)
 • Produktfoto av Leena P.
  Leena P. (2016-05-05)

4/5 Muutaman kerran tullut käytettyä ja tuntuu ihan kestävältä mutta turhan tiukka tuntuu olevan. Saa hetken ahdata laitetta pussiin ja pussin kiinnisaaminenkin on raskasta, mutta kantokahva on hyvä ja kestävän oloinen.
- Palokka, Finland - ()
4/5 Hyvin toimiva ja ei ole hinnalla pilattu. Erittäin tyytyväinen. Ollut kotona käytössä pari kuukautta ilman ongelmia. Suosittelen!
- Kimito, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote kantolaukuksi. HoverBoard kulkee kätevästi matkassa. Toimitusaika oli suhteellisen pitkä (3 viikkoa), mutta kannatti odottaa.................
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 hyvä ja halpa kantolaukku laatu on ihan hyvä ja on tullut kyllä hyvin käyttöön esim keskustassa kun akku on loppunut tai rappusten kantamisessa
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Muuten hyvä laukku mutta turhan tiukka,vaikea saada e-drift mahtumaan laukkuun. Kangas on tukevaa ja hyvä kantaa.Hinta-laatu suhde hyvä.Hyvä ostos!
- Ranua, Finland - ()
3/5 Aika hankala saada sitä tasapainolautaa tuohon kantolaukkuun, olkahihna olisi hyvä lisä tuohon ja vähän lisätilaa esimerkiksi puhelimelle tai laturille. muuten aika hyvä tuote.
- Hattula, Finland - ()

Zero Drift -transportväska

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Transportväska för Zero Drift XD, vår coola wheelboard. Gjord av robust och vattenbeständigt material och håller din bräda fri från både smuts och damm, och underlättar när du måste bära brädan, eller hålla den fräsch vid förvaringen.


Specifikationer:

Medföljer:

 • 1 x Väska

Partner pris 159 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter