Instagrip dubbelsidig tejp 10m
Instagrip dubbelsidig tejp 10m

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-12-29)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-12-29)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ensivaikutus on ainakin, että kyseessä on erittäin hyvä. Kiinniottavuus oli parempi kuin kotoa muista löydettävistä kaksipuolisista teipeistä. Teippi ei veny juuri ollenkaan ja hyvin sain kiinnitettyä tuolla puhelimen takakannen suojakuoreen. Hylsyn halkaisija on 7,5 cm mikäli sitä ajattelee käyttää teippikoneessa. Suosittelen!
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Pitää minkä lupaa, liiman kestosta ei pysty kuitenkaan sanomaan vielä mitään.

Hinta/laatu suhde hyvä. Kannattaa kokeilla, kun halvalla saa...
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Tarvitsin kaksipuoleista teippiä ja näin että sitä saa e-villeltä edullisesti. Se on niin hyvää kuin odottaa saattaa. Pysyy kortit ja muut pien taulut seinällä ja ovissa tai mihimpähän tarvii laittaa jotain koristeita, tosi helppo käyttää. Hinta laatu suhde todella hyvä!
- Rautavaara, Finland - ()
4/5 Kaksipuoleisen instagrip-teippi on juuri sellainen kuin mitä sen kuvittelisikin olevan. No surprises there. Rullasta tuntuu riittävän ihan hyvin useampaankin liimauskertaan. Hinta/laatu suhde tuotteelle on ihan ok. Liiman kestävyydestä ei vielä tietoa, kun käytössä vasta muutamia päiviä.
- Vaasa, Finland - ()

Instagrip dubbelsidig tejp 10m

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Dubbelsidig tejp är alltid bra att ha till massor av olika arbeten. Denna modell är mycket tunn och används mot släta underlag.


Specifikationer:

  • Bredd: 20mm
  • Längd: 10m