Linsskydd Canon, 5 storlekar
Linsskydd för Canon.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Eveliina P.
  Eveliina P. (2015-08-12)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-05-05)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-05-05)
 • Produktfoto av Kristian I.
  Kristian I. (2014-12-07)
 • Produktfoto av Kristian I.
  Kristian I. (2014-12-07)

Våra kunders produktvideor

5/5 Täytti täysin odotukset. Näitä useampi kameralaukkuun niin ei niin kirpaise kun yksi hukkuu. Kyllä tämä on täysin passeli kokoiseensa objektiiviin.
- Vilppula, Finland - ()
5/5 Eipä tästä ole mitään huonoa sanottavaa. Ajaa asiansa järjestelmäkameran kaverina ja oli hankintahinnaltaan edullinen. Voisin ostaa toisenkin, jos sille tarve olisi.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Linssinsuojus Canonille, ja vielä kiinnitysnarulla, tämä oli pakko-ostos. Lopputulos oli kyllä linssinsuojus, kiinnitysnaru oli irrallinen 20cm narunpätkä. Jotenkin odotin, että mukana olisi tullut joku kiinnityssysteemi, mutta ei. Kuvassa sellainen näytti olevan, liekö olen saanut sellaisen yleismallin, jonka olisi pitänyt olla euron halvempi.
- Söderkulla, Finland - ()
5/5 Loistokapine ja vielä narukin mukana. Ostin noita kaksi, kun kestävyydestä ei ole tietoa, näyttää ainakin mekaanisesti hyvältä. Halpaa tarvaraa oli ja toimitus oli kiitettävän nopeaa
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tilasin tämän linssinsuojuksen järkkäriini, koska alkuperäisessä ei ollut hihnaa ja oli näin ollen aina hukassa. Hinta oli edullinen ja mitään ongelmia ei ole käytön kanssa ilmaantunut, joten sanoisin hyväksi ostokseksi.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Lanka lähti irti melkein heti kun otin käyttöön. Oli vähän vaikea saada kiinnitettyä Canonin kameraan. On kuitenkin kätevämpi kuin Canonin alkuperäinen joka on aina häviksissä.
- Turku, Finland - ()

Linsskydd Canon, 5 storlekar

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Linsskydd för Canon. Skyddar linsen från repor och smuts. Lätt att placera och ta bort.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Produkter du kanske är intresserade av: