Vattenpass till systemkameror
Måste du alltid rätta till dina tagna bilder på datorn?

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-08-21)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-08-21)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tekee sen mitä pitääkin. Istuvuus on vähän huono ja salamakenkään jää paljon tyhjää tilaa, samalla kun osa vatupassista jää kengän ulkopuolelle. Menee ihan hyvin vanhan filmikameran kaverina.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Hyvä pieni lisä järkkäriin aina tietää missä kulmassa on. Ei vie paljon tilaa siinä järkkärin päällä. Suosittelen. Vähän arvokas kuitenkin kun useimmissa jalustoissa on tämmöinen mukana.
- Puhos, Finland - ()
5/5 Tästä ollut pitkään iloa, kun kuvaan jalustalla. Saa aina suorassa olevia kuvia. Erittäin hyvä. Jos vatupassin irroittaa, niin pitää vain muistaa laittaa se pian paikoilleen, sillä häviää helposti.
- Siuntio kk, Finland - ()
5/5 Oiva apu, kun haluaa tarkistaa että kamera on suorassa, erityisesti olen käyttänyt sitä kun kuvaan videota, kun takascreenistä on vaikea katsoa horisonttilinja.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Erittäin söpön kokoinen vatupassi. Tuolla saa kyllä hyvin laitettua kameran suoraan asentoon, mutta yleensä tuon kuvien kohdistamisen kyllä suorittaa ihan silmämääräisesti. Tuota voi kyllä hyvin käyttää myös muiden pienien tavaroiden suoraan asettamiseen, koska vatupassin pohja on suora..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Näpsäkkä lisä kameraan. Ainoa pieni miinuspuoli on, ettei vatupassi pysy kameraa kallistaessa taaksepäin jolloin se herkästi putoaa. Asia korjaantui kuitenkin teipillä.
- Lohja, Finland - ()

Vattenpass till systemkameror

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Måste du alltid rätta till dina tagna bilder på datorn? Tänk vad smidigt det vore att på en gång kunna ta raka bilder med detta vattenpass! Hjälper till t.ex. i sådana lägen då du inte orkat ta med ett stativ men du ändå vill fånga landskapet på bild. Fästs på blixtens plats. 


Specifikationer:

  • Material: Silikongummi
  • Färg: svart


Pakkauksessa mukana:

  • 1xvatupassi

Produkter du kanske är intresserade av: