4-i-1 kamerarengöring
Ett kit som håller din kamera, lins och objektiv rena och i bra skick.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marko O.
  Marko O. (2015-12-29)
 • Produktfoto av Mrop
  Mrop (2014-05-22)
 • Produktfoto av Raija S.
  Raija S. (2014-01-16)

5/5 Hyvä perussetti kameran puhtaanapitoon. Nestettäkin uskaltauduin käyttämään, eikä sekään tuottanut pettymystä vaan jättää lasin täysin kirkkaaksi, eikä ole vaurioittanut pinnoitetta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote sopii siihen mihin sen hankinkin sopii monen laiseen pölyn puhdistukseen muustakin kuin kamerasta. suosittelen kyllä tuotetta.

jos tarvitseen helppoa ja omalla sormivoimalla toimivaa pölyn puhditusta.
- Sahakylä, Finland - ()
5/5 Kameran puhdistukseen hankin, mutta ei vielä ole tarvinnut käyttää. Vaikuttaa todella laadukkailta ja toimivilta näinkin edullisiksi. Kameralaukku kyllä saa olla aika iso jos nämäkin sinne ahtaa sillä pumppu on melko kookas, mutta niinhän kallimmissakin sarjoissa on. Suosittelen jo hinnankin puolesta vaikka näppäimistön tms. puhdistukseen.
- Lapua, Finland - ()
3/5 Pumppu, liinat ja sivellin ovat hyviä, mutta puhdistusnestettä en uskalla kameraan tai objektiiveihin käyttää. Enkä kyllä tule käyttämään vanupuikkojakaan. Pumpulle, siveltimelle ja liinoille tulee varmasti käyttöä, ja tähän hintaan suosittelen tätä tuotetta.
- Turku, Finland - ()
4/5 Ei kovin kummoisia välineitä laadultaan mutta ajaa varmasti asiansa. Itse en enempää viitsi tällaisiin suht harvoin tarvittaviin välineisiin viitsi rahaa sijoittaa.
- Vaajakoski, Finland - ()
5/5 Hyvä perussetti puhdistusvälineitä kameran ja miksi ei minkä tahansa pientä tarkkuutta vaativan laitteen/kohteen puhdistamiseen. Paketissa tullut "puhdistusneste" lensi samantien roskikseen, koska ei ollut mahdollisuutta varmistua sisällöstä.
- Helsinki, Finland - ()

4-i-1 kamerarengöring

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Ett kit som håller din kamera, lins och objektiv rena och i bra skick. 


Medföljer:

 • 1x Rengöringsvätska
 • 1x Borste
 • 1x Handduk
 • 1x Blåsenhet